Politerno > Україна і світ > Гриценко поділився враженням від розмови з Зеленським

Гриценко поділився враженням від розмови з Зеленським

  • 6 Квітня, 2019
  • 2076 Переглядів
  • Comments Off

Кандидат у президенти Володимир Зеленський не готовий до цієї посади, але відповідальність усвідомлює і декларує намір спиратися на професіоналів.

Таку думку висловив колишній учасник президентських перегонів, лідер партії “Громадянська позиція” Анатолій Гриценко після зустрічі із Зеленським. 

“Мав зустріч з Зеленським. …Чи готовий він до посади президента? Ні, не готовий, але відповідальність усвідомлює, готовий докладати зусиль і декларує намір спиратися на професіоналів. На дебати піде і серйозно до них готується, свого суперника оцінює адекватно, шапкозакидального настрою немає”, – описав Гриценко свої враження. 

Також він повідомив, що Зеленський ще визначається з “президентською” п’ятіркою кадрових призначень – главами СБУ, ГПУ, Нацбанку, Міноборони та МЗС. 

За словами Гриценка, у кандидата в президенти немає домовленостей з кимось із нинішніх високопосадовців щодо збереження їх на посадах чи щодо місця в його команді: “Все, що гуляє мережею (різні прізвища прем’єрів, прокурорів, голів СБУ) – запевнив, що все це фейки”.

“Чи буде він здавати Україну Путіну, відмовлятися від курсу на вступ до НАТО і ЄС, чи принижувати українську мову? Ні, не буде. Чи є в нього якісь зобов’язання перед Ігорем Коломойським? Запевнив, що немає жодних”, – повідомив політик. 

Гриценко додав, що зустріч відбулася “не для власного працевлаштування чи входження нашої команди до його команди, а щоб відчути і зрозуміти людину, яка має реальний шанс стати главою держави”. 

“Коли він публічно представить свою команду і якщо кандидати на ключові пости будуть для мене переконливими – тоді я, напевно, проголосую (за Зеленського у другому турі – ред.) щоб дати йому і країні шанс”, – повідомив він і додав, що вони “домовилися продовжити спілкування”. 

Читайте також: Лякають Венесуелою і громадянською війною. Що думають про вибори на Галичині, де найбільше фанів Порошенка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE