Politerno > Україна і світ > Зеленський таки не ухилявся від мобілізації – Міноборони

Зеленський таки не ухилявся від мобілізації – Міноборони

  • 19 Червня, 2019
  • 1199 Переглядів
  • Comments Off

Міністерство оборони спростовує власні заяви про те, що у 2014-2015 роках чинний президент Володимир Зеленський призивався до військової служби.

Про це йдеться у відповіді Міноборони на запит Українських Новин.

Повідомляється, що агентство запросило у Міноборони інформацію про те, чи оголошувався в розшук Зеленський в зв’язку з тим, що він не з’явився до військкомату за повістками для призову по мобілізації 15 квітня 2014 року, 23 червня 2014 року, 15 серпня 2014 року, 10 травня 2015 року.

За даними відомства, Зеленський перебуває на військовому обліку в Металургійному-Долгінцевському військкоматі Кривого Рогу Дніпропетровської області, за результатами медкомісії він визнаний придатним до військової служби, має військово-облікову спеціальність “діловод діловодства”.

“Військову службу в Збройних Силах не проходив, на військову службу з мобілізації протягом 2014-2015 років не призивався”, – сказано у відповіді міністерства.

Повідомляється, що інші обставини призову Зеленського Міноборони повідомити відмовилося пославшись на те, що це є службовою інформацією і не підлягає розголошенню.

В агентстві додали, що відповідь підписана начальником управління персоналу – заступником начальника штабу Командування Сухопутних військ Збройних сил Геннадієм Долгашова.

Читайте також: У “Слузі народу” розповіли, яким чином подолають корупцію

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE