Politerno > Україна і світ > “Порошенку не вдасться сховатися за мандатом”: на NewsOne вийшла перша передача з Портновим (Відео)

“Порошенку не вдасться сховатися за мандатом”: на NewsOne вийшла перша передача з Портновим (Відео)

  • 22 Червня, 2019
  • 4324 Переглядів
  • Comments Off

Телеканал NewsOne запустив новий проект “Злочин і покарання” за участю екс-заступника глави Адміністрації президента і юриста Андрія Портнова.

Перша серія ток-шоу під назвою “Порошенкові не вдасться сховатися за мандатом депутата” з’явилася на YouTube телеканалі.

Портнов разом з Василем Головановим аналізують злочини попередньої влади і з юридичної точки зору обговорюють покарання, які повинні понести українські політики.

Шоу виходить щотижня по п’ятницях о 19:15.

Нагадаємо, 20 червня під головним корпусом університету Шевченка в Києві відбувся студентський мітинг проти поновлення колишнього заступника голови Адміністрації президента при Вікторі Януковичу на кафедрі конституційного права юридичного факультету.

Ректор КНУ Леонід Губерський приїхав в Київський національний університет ім. Шевченка на вимогу студентів і підписав розпорядження про звільнення Портнова.

Колишній заступник глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрій Портнов звинувачує Петра Порошенка у спробі захоплення влади і у державній зраді та вимагатиме арешту всіх його активів.

19 травня екс-заступник глави адміністрації президента-втікача Віктора Януковича Андрій Портнов заявив про повернення в Україну.

Вже 20 травня Портнов заявив, що подав до Державного бюро розслідувань заяву із звинуваченням президента Петра Порошенка у скоєнні злочину.

Також стало відомо, що ДБР розпочало досудове розслідування за фактом можливої державної зради екс-президента Петра Порошенка за заявою заступника глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрія Портнова.

Олігарх Ігор Коломойський заявив, що екс-заступник глави Адміністрації колишнього президента Віктора Януковича Андрій Портнов допомагає йому з деякими юридичними питаннями.

27 травня Андрій Портнов подав до ДБР четверту заяву про “злочини” колишнього глави держави Петра Порошенка.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE