Politerno > Україна і світ > ЦВК відмовила у реєстрації на виборах Парасюку і Корнацькому (Відео)

ЦВК відмовила у реєстрації на виборах Парасюку і Корнацькому (Відео)

  • 23 Червня, 2019
  • 5016 Переглядів
  • Comments Off

ЦВК на засіданні 23 червня відмовилася реєструвати кандидатами в депутати двох чинних позафракційних парламентарів – Володимира Парасюка й Аркадія Корнацького.

Про це повідомляє “ОПОРА”.

За даними мережі, ЦВК мотивувала відмову в реєстрації депутатів, які подали заявки для участі у виборах по мажоритарці, “невідповідністю поданих документів вимогам законодавства”.

Підприємець Аркадій Корнацький був обраний до Верховної Ради восьмого скликання в одномандатному окрузі №132 у Миколаївській області, де він набрав майже 35% голосів. Корнацький балотувався як представник “Блоку Петра Порошенка” і став членом президентської фракції в парламенті. 22 травня 2014 року він вийшов з фракції БПП.

Учасника Євромайдану і АТО Володимира Парасюка обрали народним депутатом мешканці Львівської області. На виборах 2014 року він отримав понад 56% голосів в окрузі №122.

Нагадаємо, на позачергових виборах у Раду партія “Слуга народу” висунула на одному з мажоритарних округів Житомирської області В’ячеслава Сігачова, який раніше співпрацював з КПУ.

Також стало відомо, що Шостий апеляційний адміністративний суд зобов’язав Центрвиборчком зареєструвати нардепа-втікача Олександра Онищенко кандидатом у народні депутати на дострокових виборах до Верховної Ради.

Попри це, у ЦВК не поспішають реєструвати Онищенка: там заявили, що не погоджуються із рішенням суду, а тому оскаржують його.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE