Politerno > Україна і світ > На окрузі Пашинського перерахують голоси

На окрузі Пашинського перерахують голоси

  • 28 Липня, 2019
  • 1118 Переглядів
  • Comments Off

Житомирський окружний адмінсуд зобов’язав ОВК округу №64 (Коростень) перерахувати голоси на всіх виборчих дільницях округу.

Зобов’язати окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу №64 здійснити повторний підрахунок голосів за виборчою документацією по всіх виборчих дільницях в одномандатному виборчому окрузі №64″, – йдеться в опублікованому рішенні суду. 

Таким чином суд задовольнив позов довіреної особи кандидата від партії “Слуга народу” Вячеслава Сігачова, який просив визнати протиправними дії ОВК, скасувати протокол про результати голосування та зобов’язати окружну комісію округу №64 здійснити повторний підрахунок голосів по всіх виборчих дільницях (їх у цьому окрузі 299).

Судове засідання почалося о 10:00 26 липня і тривало з перервами до 1 години ночі 27 липня. О 9:00 27 липня колегія у складі трьох суддів продовжила розгляд справи, о 12:30 судді пішли до дорадчої кімнати і через чотири години оголосили своє рішення – позов задовольнити повністю.

У ході засідання Сігачов заявив про погрози своїй родині.

“Були анонімні погрози життю моїх дітей і моєї сім’ї. І мене примушували визнати результати цих виборів”, – сказав він.

Раніше повідомлялося, що на окрузі №64 в Житомирській області переміг народний депутат 8 скликання, член фракції БПП, самовисуванець Володимир Арешонков.

За даними ЦВК, він набрав 27,63% голосів, тоді як кандидат від “Слуги народу” Вячеслав Сігачов – 26,83%. Нардеп 8-го скликання Сергій Пашинський, який також балотувався на цьому окрузі, набрав 18,04% голосів.

Нагадаємо, Львівський окружний адміністративний суд ухвалив рішення про перерахунок голосів на 6 дільницях 119 округу з центром у Бродах, де переміг кандидат від “Європейської солідарності” Михайло Бондар.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE