Politerno > Тернопільщина > Крисак звільнив одіозну старожилу Тернопільської ОДА

Крисак звільнив одіозну старожилу Тернопільської ОДА

  • 2 Серпня, 2019
  • 9547 Переглядів
  • Comments Off

Виконуючий обов’язки голови Тернопільської ОДА Іван Крисак звільнив скандальну заступницю Степана Барни Світлану Безпоповцеву.

Про це виданню стало відомо з власних джерел у Тернопільській Облдержадміністрації.

Таким чином з тернопільського “Білого дому” пішла його старожила.

У серпні 2018 року Світлана Беспоповцева стала п’ятим заступником тернопільського губернатора Степана Барни, ще з часів президентства Леоніда Кучми пропрацювавши в апараті Облдержадміністрації. Пересиділа чиновниця декількох губернаторів і відома вмінням “перевзуватись у повітрі” під час політичних потрясінь. 

Досить впевнено Світлана Теодозіївна себе почувала за “любих друзів” Ющенка, вірно служила Хоптяну за “регіоналів”, вміло використовувала адмінресурс на користь “порошенківців” при Барні.

До речі, за даними джерел в ОДА, саме Безпоповцева відповідала за президентські вибори 2019 року в плані використання адмінресурсу на користь Петра Порошенка. Що й не дивно, подібні неофіційні завдання керівництва вона виконувала і для Януковича.

У 2018 році, згідно з декларацією, пані Світлана стала власницею житлового будинку з господарськими будівлями і спорудами площею майже 90 “квадратів” та земельною ділянкою у півтори тисячі квадратних метрів. Про це повідомила чиновниця у своїй декларації про майновий стан за минулий рік.

Нерухомість у Світлани Безпоповцевої з’явилася і у селі Білобожниця Чортківського району. Також високопосадовиця Тернопільської ОДА з 2017 року безоплатно користується квартирою у Тернополі (88 кв. м). У повній власності жінка має 12 соток землі у Лозовій Тернопільського району. Працівники Облдержадміністрації розповідають, що привозив пані Світлану на роботу чоловік на “крутому джипі”.

Тож, судячи з офіційних статків, нажитих під час роботи в апараті ОДА, Світлана Безпоповцева трудилась важко, а тому заслужено і що саме головне вчасно, як для тендітної жінки, пішла на відпочинок від державних справ.

Нагадаємо, 11 червня указом президента схвалено відставку голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни. Обов’язки губернатора, згідно іншого президентського указу, виконує екс-перший заступник голови ОДА – представник партії “Батьківщина” Іван Крисак.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE