Politerno > Україна і світ > Політолог розповів, яким чином пов’язані Пінчук, Сорос, Байден і Вакарчук

Політолог розповів, яким чином пов’язані Пінчук, Сорос, Байден і Вакарчук

  • 2 Серпня, 2019
  • 2935 Переглядів
  • Comments Off

Мільярдер Віктор Пінчук лише побічно впливає на партію Святослава Вакарчука «Голос», і насправді за цією політичною силою стоїть фінансист Джордж Сорос.

Про це заявив політолог Данило Богатирьов. Він підкреслив, що багато експертів вказують на те, що Пінчук нібито впливає на Вакарчука.

«Що стосується впливу Пінчука: партія” Голос “повністю підконтрольна навіть не йому, а фінансисту Джорджу Соросу, але через Пінчука як посередника на місцевому рівні», – заявив Богатирьов.

Експерт також нагадав про те, що в ЗМІ раніше обговорювалося призначення генеральним прокурором Руслана Рябошапки. Богатирьов вважає, що він також пов’язаний з Соросом. При цьому причини висунення Рябошапки на посаду глави ГПУ можуть бути абсолютно різними. 

«Хтось припускав, що його хотіла проштовхнути ця група, щоб завалити розслідування по Байдену. Цим вони не дадуть спливти матеріалам справи під час президентської передвиборної кампанії, яка скоро почнеться в США. Але, можливо, є інші причини – так чи інакше Зеленський йому довіряє, і він може стати генпрокурором України», – додав експерт.

У зв’язку із цим призначенням вплив Пінчука, його представництво в держорганах дещо зміцниться, але не буде вирішальним, також розповів Богатирьов.

Він упевнений, що на Зеленського і на його партію олігархічні групи не мають прямого впливу. У будь-якому випадку їм доведеться домовлятися.

Читайте також: Львів для двох або як Порошенко і Вакарчук монополію на патріотизм не поділили

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE