Politerno > Тернопільщина > Ландяк більше не очолює “Громадянську позицію” Тернопільщини

Ландяк більше не очолює “Громадянську позицію” Тернопільщини

  • 5 Серпня, 2019
  • 1661 Переглядів
  • Comments Off

У неділю, 4 серпня, відбулась звітно-виборча конференція Тернопрільської обласної організації партії “Громадянська позиція”, на якій була прийнята відставка голови обласної парторганізації Петра Ландяка.

Про це повілдомив на своїй сторінці у Facebook сам політик.

У той же час, на конференції його обрали членом Ради обласної організації.

“В житті в усьому є початок і є кінець. Я десять років очолював обласну організацію, з самих перших днів її заснування. Завжди старався працювати чесно і відповідально, але настає момент, коли треба відійти”, – зазначив соратник Анатолія Гриценка.

Петро Ландяк подякував усім, хто його підтримував за час керівництва партійним осередком області.

Тепер політик планує більше часу приділити громадській роботі, яка є не менш важливою і потрібною. Не збирається він стояти осторонь і суспільного життя.

Такий крок багатолітнього очільника обласного осередку ГП має цілком зрозуміле пояснення, адже під час дострокових парламентських виборів 21 липня на Тернопільщині партія спромоглась посісти лише 9 місце із результатом у 2,39% (3,68% у 2014 році). По Тернополю партія Гриценка набрала 3,27% і зайняла 7 місце (5,45% у 2014 році). Це при тому, що сам Анатолій Гриценко у Тернополі отримав другий результат на президентських виборах. Єдиною втіхою для Петра Ландяка може стати результат “Громадянської позиції” загалом по Україні – 12 місце і 1,04% голосів виборців. На тлі ціє цифри результат ГП за Ландяка виглядає досить пристойним.

Нагадаємо, за результатами підрахунку 100% бюлетенів у Тернопільській області на дострокових виборах у Верховну Раду перемогла “Слуга народу” із 31,51% голосів.

Друге місце займає партія “Голос”, її підтримали 13,07% жителів Тернопільщини. Третє та четверте місце посіли “Європейська солідарність” (12,59%) і “Батьківщина” (12,23%).

Читайте також: Крисак звільнив одіозну старожилу Тернопільської ОДА

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE