Politerno > Україна і світ > Після заяви Безсмертного, Зеленський видалив його з мінських переговорів, не повідомивши

Після заяви Безсмертного, Зеленський видалив його з мінських переговорів, не повідомивши

  • 13 Серпня, 2019
  • 2453 Переглядів
  • Comments Off

Президент Володимир Зеленський звільнив Романа Безсмертного від виконання обов’язків представника України у політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу.

Відповідни указ оприлюднено на сайті президента.

“Увільнити Безсмертного Романа Петровича від виконання обов’язків представляти Україну у робочій підгрупі з політичних питань Тристоронньої контактної групи”, – сказано в указі.

Зеленський частково змінив 1 статтю свого указу від 19 червня 2019 року №414 “Питання забезпечення представництва України у Тристоронній контактній групі”.

Згодом стало відомо, що команда президента не повідомила Роману Безсмертному про його звільнення з посади.

“Стиль роботи ОПУ: зі ЗМІ дізнався про призначення і про звільнення з ТКГ у Мінську. Що я про це думаю скажу в прямому ефірі 24 каналу о 18.00”, – написав Безсмертний у Facebook.

“Зі ЗМІ дісталися про звільнення Романа Безсмертного з ТКГ у Мінську”, – повідомила речниця Безсмертного Тетяна Мокріді.

Причиною звільнення Безсмертного може бути його заява про те, що Україна після загибелі 4 військових під Павлополем на Донбасі мала б призупинити участь у Мінському процесі до зустрічі лідерів країн “нормандського формату” – України, Росії, Німеччини та Франції. 

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE