Politerno > Україна і світ > Під час зустрічі з бізнесом у Польщі Зеленський пообіцяв особисто захищати інвестиції

Під час зустрічі з бізнесом у Польщі Зеленський пообіцяв особисто захищати інвестиції

  • 1 Вересня, 2019
  • 1001 Переглядів
  • Comments Off

Президент України готовий особисто захищати всі інвестиції в Україну.

Про це Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками бізнесу та українськими студентами у Польщі, йдеться на сайті президента.

“Я особисто готовий захищати всі інвестиції. Ми вже підготували понад 70 законопроектів. Йдеться про реформу правоохоронної, судової систем. Там дуже багато законопроектів для поліпшення інвестиційного клімату та для бізнесу.”, – зазначив Зеленський.

Під час зустрічі з президентом бізнес був представлений українськими та польськими інвесторами у різних галузях: підприємства, банківський, фінансовий, будівельний сектори, транспорт, логістика.

Зеленський розповів про проект “Держава у смартфоні”, наголосивши на діджиталізації послуг і документообігу в Кабінеті міністрів, електронній митниці. Він також поділився планами щодо основних реформ. Зокрема, йшлося про проведення приватизації, земельної реформи, зміни на залізниці, концесію портів і подолання корупції.

Нагадаємо, в інтерв’. “1+1” Зеленський заявив, що восени поточного року в Україні можуть розпочатися судові процеси над корупціонерами.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE