Politerno > Україна і світ > Аваков звільнив трьох заступників Князєва – Аброськін уже зібрався в мери Маріуполя

Аваков звільнив трьох заступників Князєва – Аброськін уже зібрався в мери Маріуполя

  • 12 Вересня, 2019
  • 1211 Переглядів
  • Comments Off

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив трьох заступників голови Національної поліції – В’ячеслава Аброськіна, Віталія Невгада й Ігоря Купранця.

Їх місця зайняли Євген Коваль і Максим Цуцкірідзе, повідомила прес-служба МВС ввечері в четвер, 12 вересня.

Аброськін обіймав в поліції посаду першого заступника голови НПУ – керівника кримінальної поліції. Невгад очолював Головне слідче управління, а Купранец – Департамент захисту економіки Національної поліції.

Новим першим заступником голови НПУ – керівником кримінальної поліції став колишній начальник Департаменту внутрішньої безпеки Євген Коваль.

Звільненого Невгада замінив на посаді його заступник Максим Цуцкірідзе.

Департамент захисту економіки, який очолював Купранець, ліквідують, а його повноваження передадуть Службі фінансових розслідувань.

Слід зазначити, що після того, як в ніч на 12 вересня Аброськін написав пост у Facebook, в якому заперечив своє звільнення, він все ж визнав, що подав заяву про звільнення, так як має намір повернутися до Маріуполя і балотуватися в мери.

Як повідомив сайт 0629, на прес-конференції в Маріуполі 12 вересня Аброськін заявив, що в середу подав рапорт про звільнення з посади першого заступника глави Нацполіції міністру внутрішніх справ Арсену Авакову і що його підпишуть найближчим часом. Він заявив про намір балотуватися на виборах міського голови.

“Пан Бойченко (чинний мер Маріуполя –ред.) сьогодні, наскільки я знаю, у відпустці. Він теж переживає. На вибори мера Маріуполя піде Аброськін. Це точно. Я йому обіцяв і так буде”, – заявив Аброськін.

Станом на 18 годину на сайті МВС з’явилося повідомлення, що Аваков прийняв відставку трьох заступників голови Нацполіції, в тому числі й Аброськіна.

Читайте також: Серед гостей на ювілеї у Суркіса, крім Баканова і Шефіра, були ще Аваков, Луценко та Гройсман (Відео)

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE