Politerno > Україна і світ > Екс-журналіст “1+1” відбиратиме членів спостережної ради “Приватбанку”

Екс-журналіст “1+1” відбиратиме членів спостережної ради “Приватбанку”

  • 12 Вересня, 2019
  • 810 Переглядів
  • Comments Off

Фото з Facebook Олександра Дубінського –  зустріч у Відні з Андрієм Портновим і головним редактором інтернет-видання “Страна.ua” Ігорем Гужвою

Парламентський комітет з питань фінансів, податкової та митної політики 11 вересня делегував нардепа з фракції “Слуга народу” Олександра Дубінського до конкурсної комісії з відбору незалежних членів спостережних рад державних банків.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав колишній нардеп Павло Різаненко.

“Комітет вирішив делегувати до конкурсної комісії Олександра Дубінського. Це рішення прийнято майже одноголосно – “за” проголосували всі присутні члени комітету, окрім представниці “Батьківщини”, яка утрималась… Бажаю успіхів у роботі наступнику”, – зазначив Різаненко.

Конкурсна комісія з відбору незалежних членів спостережних рад державних банків складається з 5 представників (три від Кабінету міністрів, один від Офісу президента, один  від профільного комітету парламенту) та обирає по 6 незалежних членів спостережних рад трьох держбанків (Приватбанк, Ощадбанк та Укрексімбанк).

Як відомо, Олександр Дубінський працював на каналі “1+1”, у програмах “Гроші” і “Українські сенсації”.

У журналістських та навколополітичних колах відомо, що на Дубинського має вплив олігарх Ігор Коломойський.

Про це заявляв і міський голова Дніпра Борис Філатов заявляв. Сам Коломойський відмовлявся це коментувати.

На парламентських виборах 2019 року кандидат у депутати Володимир Садовнік заявляв, що у Київській області масово підкуповують виборців за 500 гривень на користь Дубінського.

Нагадаємо, тоді ще кандидат в нардепи від “Слуги народу” і ведучий програми “Гроші” на каналі “1+1” Олександр Дубінський разом з кількома нардепами у майбутньому парламенті створили депутатську групу всередині фракції “Слуга народу”.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE