Politerno > Україна і світ > Богдан каже, що у “Слузі народу” є психічно хворі люди

Богдан каже, що у “Слузі народу” є психічно хворі люди

  • 16 Вересня, 2019
  • 1563 Переглядів
  • Comments Off

У фракції “Слуга народу” у Верховній Раді є психічно хворі і божевільні нардепи.

Про це керівник Офісу президента Андрій Богдан розповів у інтерв’ю “ВВС News Україна“.

У Богдана запитали, як офіс президента реагує на звинувачення деяких нардепів “Слуги народу”, які запевняють, що у Зеленського не рахуються з народними обранцями і хочуть їх перетворити на “ручних тваринок”.

“Там (у “Слузі народу” – ред.) є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, в кожного з нас є фобії, і у вас, і в мене. Немає еталону психічно здорової людини. Хтось себе відчуває тваринкою – що ж ми можемо зробити. Питання цілей та ідеології. Вони сваряться, щось не розуміють, щось вимагають. Але поки вони йдуть разом до однієї цілі – ми всі одна команда. Якщо хтось там вийде з команди і перестане бути частиною нашої команди – мабуть, ми будемо розцінювати його ворогом”, – сказав Богдан.

Також у глави Офісу президента запитали, чи не бояться там наростання конфлікту в стосунках президента і парламенту.

“Не думаю, що буде наростати. Ви не усвідомлюєте, як тяжко приймати такі рішення. Тобто 254 людини, більшість з яких прийшли не з твого кола спілкування. Абсолютна більшість. Треба розуміти джерела формування цих списків, звідки взялися ці люди. Частина людей прийшла реально з Фейсбука, як Ліза Богуцька, частину людей ми в інтернеті шукали: хто популярний по цьому округу – ми йому дзвонили і питали: “Йдеш від нас? Завтра треба віднести документи”. Є й такі люди. Когось давали обласні штаби, є журналісти, яких нам рекомендував наш прес-центр, є люди від BRDO, яких привів Олексій Гончарук, яких ми в житті ніколи не бачили. Це єдиний список, який сформувався без копійки грошей. Ніколи ні одна партія в Україні не формувала такий список. Звичайно, там різні люди. Там є люди, які раніше на базарі продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там різні люди. Частина нашої роботи – це формувати з них команду”, – пояснив політик.  

Нагадаємо, співрозмовники у Верховній Раді поскаржилися, що офіс президента з ними не рахується і намагається зробити з фракції “абсолютно ручних тваринок” для прийняття потрібних ОП рішень.

Також стало відомо, що у підготовленій “Слугою народу” новій редакції закону “Про столицю” може зникнути посада глави КМДА.

Як заявив заступник голови фракції “Слуга народу” Олександр Корнієнко, проведення виборів до місцевих органів влади можливе раніше запланованого терміну. “Навесні закінчимо децентралізацію, потім будуть місцеві вибори”, – сказав політик.

Читайте також: Перший бунт на кораблі “слуг”

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE