Politerno > Україна і світ > Міністра юстиції здивувала поїздка Богдана на весілля до “смотрящого” в Сен-Тропе (Відео)

Міністра юстиції здивувала поїздка Богдана на весілля до “смотрящого” в Сен-Тропе (Відео)

  • 19 Вересня, 2019
  • 1066 Переглядів
  • Comments Off

Про це міністр зхаявив в інтерв’ю Bihus.Info.

“Це не сигнал для мене абсолютно. Щось за спиною може відбуватись, можливо. А те, що він їздив в Сан-Тропе. Ну, їздив. Він не єдиний мій знайомий, який чомусь туди поїхав. У мене було відверте здивування, коли я побачив в тому числі ваші відео. Ну, окей. Але на моїй роботі це не відобразилось. Більше того, з Офісу президента існує жорстке побажання, яке озвучив президент, припинити рейдерство”, – зазначив Малюська.

За його словами, практично усе керівництво Офісу президента комунікує з ним і додав, що у нього абсолютно нормальні стосунки з Офісом президента.

Малюська розповів, що його особисті враження від спілкування з Богданом не збігаються з новинами у ЗМІ. Він сказав, що відчуває “когнітивний дисонанс”, бо усе, що він чує по телебаченню про Богдана і те, що бачить під час особистого спілкування, не корелюється між собою.

Малюська запевнив, що готовий це підтвердити навіть на детекторі брехні. Також він сказав, що Богдан не рекомендував йому жодного з майбутніх заступників.

Нагадаємо, глава Офісу президента України Андрій Богдан і київський забудовник, “куратор від Зеленського” Андрій Вавриш провели три дні і День Незалежності зокрема у Франції, на весіллі “смотрящего” за Мін’юстом Андрія Довбенко і Анни Огренчук. Гості відпочивали на приватній яхті.

Богдан на публікацію журналістів про його відпочинок заявив, що у вільний від роботи час “їде, куди хоче”. 

Крім Богдана на весіллі помітили нових депутатів від “Слуги народу” Миколу Сольського та Олега Семінського, а також суддів, банкірів.

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE