Politerno > Тернопільщина > Олега Барну помітили у київському банку з рюкзаком грошей (Фото)

Олега Барну помітили у київському банку з рюкзаком грошей (Фото)

  • 25 Вересня, 2019
  • 18796 Переглядів
  • 0

В одному з відділень “Приватбанку” у Києві на вулиці Білоруській помітили скандального екс-нардепа з Тернопільщини Олега Барну з рюкзаком грошей.

Колишній народний обранець від партії екс-президента Петра Порошенка, який, за нашими даними, нещодавно оформив інвалідність і в процесі оформлення субсидії, провів проплату у “Приватбанку” на 900 000 гривень. Принаймні таку суму називають джерела видання, які опинились у відділенні в один час з Барною і стали очевидцями розрахунку.

За що саме розплатився колишній нардеп такою круглою сумою наразі невідомо але на фото видно ще відкритий рюкзак, з якого Барна діставав пачки грошей. 

Питання декларування зазначеної суми колишнім народним депутатом, який балотувався на парламентських виборах 2019 року – залишається відкритим.

Нагадаємо, перед другим туром президентських виборів між нардепом від БПП Олегом Барною та представником команди Володимира Зеленського Святославом Юрашем у коридорах телеканалу ZIK виник конфлікт – дійшло навіть до рукоприкладства.

Також ми повідомляли, що нардеп Барна пролобіював керівником Облавтодору скандально відомого “схемача” з Заліщиків.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE