Politerno > Україна і світ > Бойовики обстріляли Золоте, Піски і Новолуганське

Бойовики обстріляли Золоте, Піски і Новолуганське

  • 9 Жовтня, 2019
  • 1088 Переглядів
  • 0

Бойовики ОРДЛО задіяли міномети і ствольну артилерію, посиливши обстріли позицій Об’єднаних сил у Донецькій і Луганській областях.

У середу, 9 жовтня, під вогнем ворожої артилерії опинилися Піски і Новолуганське, а також ділянка розведення сил і засобів у Золотому. Всього з початку доби противник 17 разів порушив режим припинення вогню. Штаб ООС повідомляє про відсутність бойових втрат серед українських військовослужбовців.

Вісім ворожих обстрілів було зафіксовано в зоні відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ”, дев’ять – у зоні відповідальності ОТУ “Схід”.

Українські позиції поблизу Новолуганського на Луганщині противник накрив вогнем зі ствольної артилерії і важких 120-мм мінометів. По Золотому окупанти били з мінометів калібру 82 міліметри, ручних протитанкових гранатометів (РПГ) іа стрілецької зброї. Кримське бойовики двічі обстріляли зі станкового протитанкового гранатомета (СПГ), а Майорськ – із РПГ і стрілецької зброї.

Піски на Донеччині оппилися під вогнем ворожих 82-мм мінометів і були обстріляні зі стрілецької зброї. По Лебединському противник двічі відкривав вогонь з СПГ і стрілецької зброї, околиці Авдіївки обстрілював з автоматичного станкового гранатомета (АГС) і стрілецької зброї. Красногорівку бойовики обстріляли з РПГ, а позиції ЗСУ поблизу Пищевика – ще й зі стрілецької зброї. У районі Миколаївки, Новотроїцького й Новогнатівки також були зафіксовані провокації із застосуванням стрілецької зброї.

“Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було… Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню і перебувають напоготові до будь-яких підступних і провокаційних дій супротивника”, – запевнили в штабі.

Читайте також: Світ почав прозрівати. Виявлений секретний компонент Кремля у гібридній війні

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE