Politerno > Україна і світ > Богдан і Зеленський відхрестились від зустрічі з Кісліним

Богдан і Зеленський відхрестились від зустрічі з Кісліним

  • 9 Жовтня, 2019
  • 1383 Переглядів
  • 0

Офіс президента Володимира Зеленського заперечує інформацію про зустріч глави держави у США з американським бізнесменом українського походження Семом Кісліним, чия фірма причетна до відмивання грошей соратниками президента-втікача Віктора Януковича.

Про це Андрій Богдан написав на своїй Facebook-сторінці. “Інтерфакс-Україна“, “Радіо Свобода

“Радий повідомити, що ніколи не бачив та не спілкувався з американським громадянином Семом Кісліним, ні в США, ні в Україні. Не тиснув на суддів, поважаю журналістів і не пью кров малолітніх, незалежно від мови на якій вони розмовляють”, – написав Богдан.

В Офісі президента заявили наступне: “Інформація про зустріч, надана російським виданням The Insider разом з українською програмою “Схеми”, є фейком”.

Богдан натякнув, що журналісти, які опублікували цю інформацію, могли б поцікавитися його точкою зору, “оприлюднюючи сенсацію про подію”, якої, як пише керівник ОП, не було.

Водночас “Радіо Свобода” пише, що твердження про окрему зустріч Зеленського з Кісліним в Нью-Йорку не було, натомість повідомлялося, що 25 вересня під час офіційного візиту Зеленського в США в районі готелю “Паркер” відбулися дві зустрічі: одна – безпосередньо в готелі, інша – в сусідній будівлі, в ресторані “Русская чайная”.

“У першій, офіційній, брав участь сам Зеленський і ще кілька десятків людей. Друга, неофіційна, пройшла в більш тісному колі – і Зеленського на ній представляв Богдан. Судячи з фото та свідчень двох незалежних одне від одного джерел, Сем Кіслін як мінімум був присутній у місці проведення першої зустрічі і був організатором і учасником другої”, – пише видання.

Журналісти також зазначають, що на момент публікації матеріалу Офіс президента не надав відповіді на офіційні запити від “Схем” щодо контактів Зеленського та Богдана із Кісліним у Нью-Йорку.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час візиту до США зустрічався з американським бізнесменом українського походження Семом Кисліним, чия фірма причетна до відмивання грошей соратниками президента-втікача Віктора Януковича.

Також стало відомо, що один із трьох бізнесменів українського походження, яких Конгрес викликав у межах розслідування справи щодо імпічменту президенту США Дональду Трампу, може володіти токсичними активами, які раніше належали оточенню президента-утікача Віктора Януковича.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE