Politerno > Україна і світ > Time: Фірташ допомагав Джуліані збирати компромат на Байдена

Time: Фірташ допомагав Джуліані збирати компромат на Байдена

  • 16 Жовтня, 2019
  • 842 Переглядів
  • 0

Американське видання Time повідомило, що юристи українського олігарха Дмитра Фірташа передали адвокату Трампа Руді Джуліані пакет документів, дискредитуючі колишніх віцепрезидента Джо Байдена і спецпрокурора США Роберта Мюллера.

Згідно повідомлення, у межах захисту Фірташа його адвокати зібрали документи, в яких містяться спірні звинувачення на адресу Мюллера і Байдена. Юристи передали ці матеріали та іншу інформацію помічникам особистого адвоката президента США Дональда Трампа.

Нещодавно Джуліані продемонстрував ці документи громадськості. Ключовий з них – це офіційна заява колишнього українського генпрокурора Віктора Шокіна, який звинувачує Байдена в корупції.

Зокрема, Шокін стверджує, що ексвіцепрезидент домігся його звільнення з метою припинити розслідування корупції в українській газовій компанії Burisma, де син Байдена Хантер був членом ради директорів.

Демонструючи компромат, Джуліані не згадав, що звинувачення Шокіна були отримані командою адвокатів Фірташа.

Фірташ налагодив тісні зв’язки з Джуліані, найнявши його помічників – юристів Вікторію Тенсинг і Джозефа ДіДженова. Вони допомагали Джуліані в його кампанії з дискредитації противників Трампа.

Як повідомлялось, заарештовані в США помічники адвоката президента США Руді Джуліані Лев Парнас і Ігор Фруман працювали на українського олігарха Дмитра Фірташа.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE