Politerno > Україна і світ > Засідання комітету Верховної Ради відбудеться у “сірій зоні”

Засідання комітету Верховної Ради відбудеться у “сірій зоні”

  • 22 Жовтня, 2019
  • 966 Переглядів
  • 0

За даними народного депутата, члена депутатської групи “За майбутнє” Дмитра Лубінця та Сергія Сивохо, парламентський комітет з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій проводить виїзне засідання в Луганській та Донецькій областях, яке триватиме 5 днів.

У роботі засідання не беруть участь представники ОПЗЖ – Віктор Медведчук, Юрій Бойко, Вадим Рабінович та мажоритарник Вадим Новинський.

За словами голови Комітету, Д.Лубінця, депутати відійшли від традиційного офіціозу, коли виїзне засідання обмежувалось візитом до військово-цивільних адміністрацій. Натомість члени комітету побувають в пунктах пропуску, оглянуть зруйновані внаслідок війни міста та села, об’єкти соціальної інфраструктури та підприємства, поспілкуються з людьми, які живуть в “сірій” зоні”. Такий формат засідання допоможе нардепам ухвалювати ефективні рішення.

Новопризначений радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу Сергій Сивохо теж приймає участь у роботі засідання.

За словами Сивохо, учасники виїзного засідання багато комунікують: з військовими,  депутатами, місцевою владою та пересічними громадянами. Планується також огляд зруйнованих і реконструйованих будівель у Красногорівці, Мар’їнського району.

Читайте також: Скандал у “Слузі народу”: Офіс Зеленського вимагає детектор брехні для нардепів з фінкомітету

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE