Politerno > Україна і світ > Автор закону про касові апарати, “слуга народу” Підласа, отримувала гроші від виробника фіскального ПЗ – Береза

Автор закону про касові апарати, “слуга народу” Підласа, отримувала гроші від виробника фіскального ПЗ – Береза

  • 26 Жовтня, 2019
  • 2427 Переглядів
  • 0

Нардеп від “Слуги народу” Роксолана Підласа лобіює інтереси харківської фірми “Екво”, яка є розробником пакета ПЗ для касових апаратів.

Про це у себе в Telegram-каналі написав колишній народний депутат Борислав Береза.

“Підласа була ФОПом на 3 групи. Раніше. Але вже закрила свій ФОП. І отримала ця “слуга” коли була ФОПом 540 456 грн від: Громадянська організація “Фонд підтримки реформ в Україні”, які вона вказала, як дохід від підприємницької діяльності”, – заявив Береза.

Разом з тим екс-нардеп зазначив, що власниками вказаної організації є дві структури: юридична фірма “Саєнко Харенко”, де працював нинішній глава Державної податкової служби Сергій Верланов, а також харківська фірма “Екво”.

“Вам цікаво, як це все пов’язано між собою у фіналі? Роксолана Підласа є автором законопроектів про тотальне введення кас. Як же вчасно вводиться програмне РРО, так? І звичайно ж все вищеперелічене випадковий збіг, а не лобізм. Просто вони “зробили це разом”, – йдеться у повідомленні екс-нардепа..

До слова, Підласа також є автором законопроекту, який знімає заборону з приватизації ВДНГ у Києві та потенційно дасть можливість знищити цю зону відпочинку киян.

Нагадаємо, 18 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закони № 128-ІХ та № 129-ІХ якими запроваджується програмні касові апарати та механізм кешбеку споживачу в разі порушень вимог РРО.

Перед цим, народні обранці залишили у дії два закони, якими розширюється обов’язкове використання касових апаратів і програмних реєстраторів розрахункових операцій для малого бізнесу з метою детінізації розрахунків.

Читайте також: “З площини шоу у площину слідства”: троє “слуг народу” хочуть дати свідчення про хабарі

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE