Politerno > Україна і світ > Секс-скандал у Раді: Три фракції просять звільнити Яременка з посади глави комітету

Секс-скандал у Раді: Три фракції просять звільнити Яременка з посади глави комітету

  • 1 Листопада, 2019
  • 1363 Переглядів
  • 0

Фракції політичних партій і Реді “Голос”, “Батьківщина” і “Європейська солідарність” закликали звільнити нардепа від “Слуги народу” Богдана Яременка з посади глави комітету з питань міжнародних зв’язків.

Про це під час виступу від імені трьох фракцій заявив народний депутат Сергій Рахманін на засіданні 1 листопада

“Авторитету Верховної Ради, як вищому представницького колегіального органу,  завдано серйозної шкоди. З нашої точки зору, поведінка нашого колеги Богдана Яременка, зокрема його вчорашній виступ, який з нашої точки зору, містив елементи образи на адресу цілого законодавчого органу і заяви, які можна трактувати як погрози журналістам, є неприйнятними і недопутимими. Тому спільна точка зору трьох фракцій поставити перед Верховною Радою питання про доцільність перебування пана Яременка на посаді глави такого важливого і чутливого комітету як комітет з питань міжнародних зв’язків. Ми вважаємо, що депутатський корпус, керівництво Верховної Ради належним чином оцінять поведінку нашого колеги і зроблять необхідні висновки”.

31 жовтня Яременко у парламені нагадав журналістам, які напередодні опублікували його особисте листування з повіями, про кримінальну відповідальність: “Оприлюднення листування є кримінальним злочином і той, хто зробив це звідти (вказує на ложу журналістів – ред.), заробив від трьох до семи років. Я не погрожую, я просто нагадую про закон і мораль, який для всіх один”.

“У цій країні існує закон, який захищає мою і кожного з вас особисту переписку. Оприлюднення листування є кримінальним злочином і той, хто зробив це звідти (вказує на ложу журналістів – ред.), заробив від трьох до семи років. Я не погрожую, я просто нагадую про закон і мораль, який для всіх один”, – зазначив нардеп.

Яременко вибачився перед своєю дружиною, партією, фракцією, президентом, виборцями. Нардеп додав, що вибачається перед усіма, хто цього заслуговує, і попросив його не судити. 

Нагадаємо, народний депутат від “Слуги народу” Богдан Яременко під час роботи в сесійній залі Верховної Ради домовлявся у онлайн-мережі знайомств про зустріч за гроші. Сам Яременко запевняє, що листування сфабриковане.

Зі знімків у смартфоні нардепа видно два чата зі знайомствами: “Мережа знайомств Мам …” і “Loveeto”.

Зокрема, Яременко читав анкету 32-річної жінки на ім’я Аліна, яка в анкеті повідомила переваги: ​​секс, зустріч, побачення. Дівчина вказала, що її не цікавлять відносини. Потім нардеп почав листуватися з дівчиною, можливо, іншою:

Яременко: … у… умови зустрічі з тобою?

Дівчина: Привіт. Місце твоє. Секс захищений, класика і орал. Анальний – табу. Година – 100 доларів. Дві години – 150. На ніч не залишаюся. Побажання можна.

У середу нардеп написав у Facebook, що листування сфабриковане спеціально для журналістів.

“Після того, як кілька колег по фракції стали жертвами любителів підглядати і читати через плече ми застосували певні запобіжні заходи і тепер знаємо, коли “журналісти” підглядають в наші телефони. Отримавши такий сигнал я вчинив учора провокацію та дозволив сфотографувати сфабриковане “листування”,  – зазначив політик.

Крім того нардеп у Раді шукав половинку у популярному мобільному додатку Tinder.

Яременко – голова комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики і міжпарламентського співробітництва.

У нього є дружина Вікторія і двоє дітей – дочка і син.

Це не вперше смартфони нардепів “Слуги народу” потрапляють в об’єктив камер фотографів у Верховній Раді.

У жовтні ЗМІ сфотографували телефонну переписку “слуги народу” В’ячеслава Медяника. Нардеп обіцяв абоненту названому “Саша Яровий” поговорити щодо “цукру” і “океану” із заступником генпрокурора Руслана Рябошапки Віктором Трепаком.

До того депутатка Ліза Богуцька випадково розкрила плани “Петі” щодо грудневого путчу, Михайло Радуцький обматюкав і назвав міністерку охорони здоров’я Зоряну Скалецьку (Черненко) “своєю людиною”, Олена Криворучкіна зі “Слуги народу” після прийняття рішення про скасування недоторканності депутатів вирішила написати “Коханому”, що хоче кохатися день і ніч.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE