Politerno > Україна і світ > Баканов заявив, що знає про “путч Порошенка” і про загрозу життю Зеленського

Баканов заявив, що знає про “путч Порошенка” і про загрозу життю Зеленського

  • 15 Вересня, 2019
  • 1635 Переглядів
  • Comments Off

Главі СБУ Івану Баканову відомо про “путч Порошенка” і загрози життю президента України Володимира Зеленського.

Про це він розповів під час форуму YES (Ялтинська Європейська стратегія), передають “Українські новини“.

“На жаль, є деструктивні елементи, які не позитивно налаштовані. Але ми, звичайно, проводимо різні оперативні заходи”, – відповів Баканов на питання про “путч Порошенка”.

За його словами, в СБУ є цілий департамент, який займається цими питаннями. Він також зазначив, що не може розголошувати інформацію про те, хто саме є “деструктивними елементами” і чим вони займаються.

“Якщо взяти наших партнерів з ФБР, ЦРУ, Мі5 – їм взагалі заборонено спілкуватися з журналістами. Тому я відповів максимально об’ємно і конкретно”, – підкреслив Баканов.

Він також прокоментував слова українського лідера у фільмі про 100 перших днів його президентської діяльності про те, що його життя неодноразово було під загрозою. Баканов додав, що не може це заперечувати, але більш повну інформацію також не можна повідомляти ЗМІ.

Як відомо, на першому засіданні Верховної Ради дев’ятого скликання журналісти підловили нардепа від «Слуги народу» Лізу Богуцьку за написанням комусь повідомлення, в якому вона пояснила причину, чому глава МВС Арсен Аваков залишиться на посаді. У повідомленні, яке Богуцька писала комусь у месенджері на смартфоні, йдеться про путч, який нібито готує екс-президент Петро Порошенко.

Нагадаємо, днями Баканов заявив, що позбавляти СБУ функцій боротьби з економічними злочинами щонайменше недоцільно. Дана заява суперечить передвиборчим обіцянка Зеленського і його політсили.

Також ми повідомляли, що голова СБУ Іван Баканов порушив статті закону України «Про запобігання корупції», прийнявши на дні народження народного депутата від “Опозиційної платформи – За життя” Григорія Суркіса у подарунок коштовну фоторамку.

Як повідомлялось, на святкуванні дня народження Григорія Суркіса були присутні нинішній і колишній глава СБУ Іван Баканов та Василь Грицак, перший помічник президента Сергій Шефір, три колишні президенти, олігархи та народні депутати.

Сам Баканов заявив журналістці НВ Христині Бердинських, що на святі у Суркіса «вивчав оперативну обстановку».

Серед гостей на ювілеї у Суркіса, крім Баканова і Шефіра, були ще Аваков, Луценко та Гройсман.

Усі гості, що завітали на ювілей Суркіса, йшли зі свята з подарунковими пакетами Fendi.

Читайте також: Повальні обшуки і привид підозри. Що відбувається зі справами проти Порошенка

Діліться у соцмережах:

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE