Politerno > Україна і світ > Піротехніки ДСНС розміновують Петрівське й Богданівку (Відео – Фото)

Піротехніки ДСНС розміновують Петрівське й Богданівку (Відео – Фото)

  • 14 Листопада, 2019
  • 780 Переглядів
  • 0

У середу, 13 листопада, піротехніки Державної служби з надзвичайних ситуацій почали обстеження територій біля Петрівського й Богданівки на наявність вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляється на сайті ДСНС.

Дослівно: “13 листопада піротехніки Головного управління ДСНС України у Донецькій області приступили до проведення робіт з розмінування в районі розведення сил біля населених пунктів Петрівське-Богданівка Волноваського району Донецької області.

Станом на 15:30 піротехнічними розрахунками ДСНС України обстежено територію площею 0,07 га, було вилучено та знешкоджено, встановленим способом, 6 вибухонебезпечних предметів”.

11 листопада завершилася практична фаза розведення сил та засобів на лінії розмежування біля н. п. Богданівка та Петрівське Донецької області. Відтак, піротехніки змогли приступити до очищення територій на тій частині лінії розмежування.

Від Головного управління ДСНС в області залучали 4 піротехнічні розрахунки: 20 чоловік особового складу та 8 одиниць техніки.

2 листопада на Луганщині, поблизу Золотого, завершилося розведення сил та засобів.

7 листопада, начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та помічник президента Андрій Єрмак розповіли тимчасовому повіреному у справах США в Україні Вільяму Тейлору і послу Франції Етьєну де Понсену про ситуацію на ділянках розведення військ на Донбасі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE