Politerno > Україна і світ > Аваков, Хомчак та Єрмак привезли в Золоте “посольський десант”

Аваков, Хомчак та Єрмак привезли в Золоте “посольський десант”

  • 7 Листопада, 2019
  • 971 Переглядів
  • 0

Начальник Генерального штабу Руслан Хомчак, міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков та помічник президента Андрій Єрмак розповіли тимчасовому повіреному у справах США в Україні Вільяму Тейлору і послу Франції Етьєну де Понсену про ситуацію на ділянках розведення військ на Донбасі.

Зустріч відбулася в селищі Золотому-4 Луганської області, куди дипламати прибули в супроводі Андрія Єрмака та міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Оксани Коляди, передає “Інтерфакс-Україна“.  

“Тут (в Золотому-4 – ред. ) ми отримали свій досвід. У Петровському зовсім інша місцевість, там поле і там отримаємо свій досвід. Сім днів тиші в межах ділянки було витримано, без порушень. Тільки це стало підставою для того, щоб можна було виконати вимоги цієї рамкової угоди і розводити війська. З тих пір тут не було ніяких порушень”, – сказав Хомчак.

Він зазначив, що “трохи далі іноді бувають порушення в районі хутора Вільний, але на ділянці розведення немає”.

На сторінці МВС у Facebook вказується, що також були присутні міністр інфраструктури Владислав Криклій, посол Німеччини Анка Фельдгузен, посол Великої Британії Мелінда Сіммонс.

Аваков розповів, що в Золоте передислокували достатню кількість особового складу нацполіції і нацгвардії, щоб забезпечити громадську безпеки та порядьок.

2 листопаді на Луганщині, поблизу Золотого, завершилося розведення сил та засобів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE