Politerno > Україна і світ > У Києві підірвали автівку директора фармфірми Ігоря Сала (Фото – ВІДЕО реєстратора)

У Києві підірвали автівку директора фармфірми Ігоря Сала (Фото – ВІДЕО реєстратора)

  • 7 Листопада, 2019
  • 1126 Переглядів
  • 0

Унаслідок вибуху вавтомобіля директора фармфірми Ігоря Сала на Брест-Литовському шосе загинув охоронець С. Єрченко, двоє пасажирів – Сергій Воловик та сам Ігор Сало – зазнали тілесних ушкоджень.

У столиці введено спеціальну поліцейську операцію.

У розпорядженні Цензор.НЕТ опинився відеозапис автореєстратора, на якому зафіксований момент вибуху автомобіля директора фармфірми Ігоря Сала. на записі видно спалах і чути звук вибуху, а через кілька секунд до підірваного автомобіля підбігає один з автоводіїв. Судячи з даних реєстратора, вибух стався о 21.39.


Увага! Фотографії не рекомендуються до перегляду людям з нестійкою психікою, дітям та вагітним жінкам.

Натисніть щоб збільшити.

За інформацією Управління комунікації Національної поліції України, близько 21:40 поліцейські отримали повідомлення про те, що у Святошинському районі вибухнув “Мерседес”. Коли на місце події прибули поліцейські, з’ясувалося, що водій автомобіля загинув, ще двоє пасажирів зазнали тілесних ушкоджень. Окрім того, пошкоджено транспортний засіб, який у момент вибуху був неподалік.

За попередньою інформацією, до цієї події може бути причетний мотоцикліст. Для його розшуку та затримання введено спеціальну поліцейську операцію.

Читайте також: Нацполіція відкрила справу за фактом висловлювань Портнова на адресу “Схем”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE