Politerno > Тернопільщина > Тернопільська журналістка розповіла про жорстку цензуру і диктатуру на “Суспільному”

Тернопільська журналістка розповіла про жорстку цензуру і диктатуру на “Суспільному”

  • 22 Серпня, 2020
  • 391 Переглядів
  • 0

Практика цензури, про яку повідомила екс-журналістка тернопольського філіалу Національної суспільної телерадиокомпанії України (НСТУ) Наталя Лазука, існує у всіх регіонах.

“На телебаченні вже не працюю. Поки. Бо хто його знає, яким буде рішення суду. Якщо позитивним, то за якийсь час поновлюся на роботі після незаконного звільнення. А наразі маю великий подив. Як тернопільським журналістам на Суспільному керівництво вирішило закривати роти. Підсовують колегам отаку писюльку про нерозголошення якоїсь там таємної інформації. Приватизували отак журналістів, як мертві душі… Символічно, що напередодні Дня Незалежності. Чи ТБ вже стало комерційним? І навіть не питайте, звідки взяла цей недокумент”,написала на своїй сторінці у Фейсбуці Лазука.

Цю інформацію підтверджують журналісти багатьох працюючих регіональних філій “Суспільного”. За даними медійників, свободи слова, як і самої журналістики, в НСТУ немає, там все робиться за вказівкою згори і поширюється, як у найгірші роки СРСР.

Зураб Аласанія, за словами працівників НСТУ, вже давно запровадив жорстку диктатуру у телерадіокомпанії, де усе вирішує тільки він, а всі інші повинні закрити роти і сидіти мовчки.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE