Politerno > Тернопільщина > Бювет для депутата. Чим заманює Сергій Надал політиків в ряди своїх прихильників

Бювет для депутата. Чим заманює Сергій Надал політиків в ряди своїх прихильників

  • 22 Серпня, 2020
  • 2074 Переглядів
  • 0

На Бульварі Данила Галицького у Тернополі кілька тижнів поспіль на газоні навпроти «Літака» ведуться роботи, про які певний час нікому нічого не було відомо.

Що саме бурять на цій ділянці згодом пояснили в управлінні ЖКГ. Заступник начальника цього управління Андрій Дроздовський повідомив, що саме містяни й ініціювали облаштування джерела в цьому місці. Ряд ЗМІ повідомили, що на бульварі бурять нову свердловину глибиною близько 100 метрів погонних для облаштування бювету.

Повідомляється, що при створенні бювету встановлять систему очистки води. Завдяки цьому її якість буде значно кращою, ніж в колоно-качалках міста.

Тернополянам повідомили, що в подальшому подбають і про благоустрій: буде побудовано навіс та лавочки.

Андрій Дроздовський зауважив, що будівництво таких бюветів знаходиться під безпосереднім кураторством і контролем міського голови Сергія Надала, адже ці об’єкти є соціально важливими для мешканців Тернополя. Вартість спорудження бювету – 1,4 мільйони гривень.

А вже в другій половині серпня ситуація дещо прояснилася. Мешканці Східного почали знаходити в своїх поштових скриньках листівки, в яких зазначається:

«За нашої спільної ініціативи розпочалися роботи із облаштування бювету на бульварі Д. Галицького для мешканців масиву «Східний». Ми досягли цього разом. Завжди з вами – ваш депутат Грицишин Андрій… ».

Шкода, що пан Андрій не згадав у посланні виборцям, що він вже більше не представляє партію «Самопоміч», від якої його й обирали по даному округу. Адже 21 серпня, під час сесії Тернопільської міської ради, Андрій Гицишин перейшов з фракції цієї партії у новостворену фракцію “Порядок, Відповідальність, Справедливість”.

Цей новий політичний проект напряму пов’язують з міським головою Сергієм Надалом, а його головними функціонерами стали в основному діючі або колишні чиновники міської ради або наближені до мера громадські діячі. Створивши окремий проект, вони відкрито агітують за міського голову, а їхніми білбордми завішаний увесь Тернополі.

Що змусило колись радикального опонента міського голови Андрія Грицишина влитись у ряди його завзятих прихильників – питання риторичне, але бювет на його окрузі виглядає як платня за перехід під знамена виборчої кампанії мера Тернополя Сергія Надала.

Реалії тернопільської, як і загалом української політики такі, що ремонти дворів, будівництво дитячих майданчиків, бюветів, як бачимо, й інших передвиборчих благ, сприймається «на ура!» невимогливим електоратом. Питання ж ідеології, партійної приналежності, вірності партійним принципам – другорядні і вагомого значення для виборців не мають.

Тож, аби потім, шановні терполяни, не виникало претензій, коли у сусідньому сквері, на території парку або ж прямо під вашими вікнами – з’явиться багатоповерхівка, зріжуть 70-літні дерева або поставлять кіоск. Саме голосами таких «дбайливих» депутатів у нашому Файному місті все згадане і реалізовується. І Сергій Віталійович Надал потім, як правило, «не при ділах» – це все ваші ж депутати і їхі «слухняні» голоси.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE