Politerno > Тернопільщина > Депутати ТМР з кількох фракцій перейшли у новостворену групу з орбіти Надала – у “Батьківщині” зробили заяву

Депутати ТМР з кількох фракцій перейшли у новостворену групу з орбіти Надала – у “Батьківщині” зробили заяву

  • 21 Серпня, 2020
  • 2163 Переглядів
  • 0

Сьогодні, 21 серпня, під час останньої сесії VII скликання Тернопільської міської ради міський голова Сергій Надал оголосив про перехід кількох депутатів з фракцій “Громадянська позиція”, “ЄС”, “Самопоміч”, та “Батьківщина” до новоствореної групи “Порядок, Відповідальність Справедливість”.

Серед депутатів, що мігрували у нову групу, політична сила якої підтримує міського голову Сергія Надала – Нитка, Генсерук, Лупак, Грицишин, Артемович, Ібрагімов, Газилишин.

Після виступу Андрія Грицишина міський голова Сергій Надал оголосив про ліквідацію фракцій “Самопоміч” та “Батьківщина” у Тернопільській міській раді.

На подію відреагували в Тернопільській міській організації ВО “Батьківщина”. Зокрема, її голова Микола Сліпченко на своїй сторінці у Facеbook нагадав тернополянам, що фракція політичної партії ВО “Батьківщина” де-факто і де-юре не існувала з 28 березня 2017 року.

“Нагадаю тернополянам, що цьому передувало ганебна зрада та голосування депутатів Артемовича А.І., Шоломейчук Н.В. та Поврозника П.І. за внесення змін до Генерального плану забудови міста, за що вони отримали грошову винагороду! Такі вчинки не сумісні з принципами політичної партії ВО «Батьківщина», тому згідно пп.3.10 та 3.11 Статуту Шоломейчук Н.В. та Поврозник П.І. були виключені з членів партії на засіданні бюро Тернопільської міської організації (Протокол №2 від 28.03.2017 р.). Рішення про виключення з партії Артемовича А.І. прийнято Політрадою ВО «Батьківщина» на основі звернення бюро Тернопільської обласної організації (Протокол від 30.03.2017 р.).

Ми переконані, що внесення змін в Генеральний план забудови міста нанесло непоправну шкоду Тернополю, що вилилося у ряд незаконних будівництв, порушення містобудівних умов та забудов «зелених зон». Належну оцінку діям цих «депутатів» виборці зможуть дати 25 жовтня 2020 р.”,  – зазначив Микола Сліпченко.



Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE