Politerno > Тернопільщина > Нагадаймо, що обіцяли перед виборами “слуги народу” з Тернопільщини

Нагадаймо, що обіцяли перед виборами “слуги народу” з Тернопільщини

  • 7 Листопада, 2019
  • 1738 Переглядів
  • 0

Серед мажоритарників Тернопільщини найбільше передвиборчих обіцянок під час дочасних  виборів до Ради дали кандидати від «Слуги народу».

Журналісти вдання “Слово”, у сумі на трьох нардепів-мажоритарників від партії «Слуга народу» – Ігоря Василіва, Андрія Богданця та Володимира Гевка, нарахували 105 обіцянок.

Менше обіцяв Іван Чайківський, який є членом «Аграрної партії» та переміг по мажоритарному округу №165. Він своїм виборцям у передвиборчій програмі задекларував 15 обіцянокМикола Люшняк, який вдруге став нардепом на 166-ому окрузі та був самовисуванцем, дав 19 обіцянок, повідомляє портал «Слово і діло».

Андрій Богданець дав 41 обіцянку. У своїй програмі він записав, що за ним оновлення системи водопостачання та водовідведення. Також він працюватиме, щоб залучати державні і приватні інвестиції у розвиток промисловості краю. Однією із гострих проблем, які турбують тернополян, є отримання дозволів на індивідуальне опалення у житлових багатоквартирних будинках. Андрій Богданець сказав, що врегулює це питання шляхом законодавчої ініціативи. Його робота також полягатиме у розробці гарантованого пакету соціального страхування для військових та членів родин загиблих бійців. Андрій Богданець, нагадаємо, представляє інтереси тернополян у Верховній раді. Сьогодні він також є головою підкомітету з питань ціноутворення та розвитку зовнішньоекономічної діяльності в аграрно-промисловому комплексі.

Новачок в Раді Ігор Василів дав 31 програмну обіцянку, переважна більшість з яких ідентична обіцянкам інших «слуг народу». Що стосується округу, мажоритарник обіцяв просувати на державному рівні важливі проєкти, сприяти залученню інвесторів для створення нових робочих місць. Василів обіцяв на законодавчому рівні вирішувати проблеми зі стихійними сміттєзвалищами та внести законопроекти, які дозволять впровадити прогресивні системи переробки ТПВ. Також він має внести до ВРУ законопроекти «Про здійснення габаритно-вагового контролю за транспортними засобами» та «Про спрощення системи ідентифікації водія транспортного засобу».

Вперше пройшов до парламенту Володимир Гевко і одразу дав 33 обіцянки. Окрім розвитку туризму, він обіцяв відбудувати історичні пам’ятки Чортківського, Заліщицького та Борщівського районів. Для молоді Гевко обіцяв працевлаштування, відновити програми молодіжного житлового кредитування та держпідтримку молодих підприємців, впровадити рік пільгового оподаткування для молодих підприємців. Для пенсіонерів – забезпечити гідне пенсійне забезпечення старшому поколінню та добиватися, щоб всі страхові накопичення, зроблені людиною за життя, переходили у спадщину.

Читайте також: Новий очільник Тернопільщини: перший промах та «удільні князі» біля Ігоря Сопеля

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE