Politerno > Україна і світ > “Батьківщинець” Кучеренко написав заяву на “слугу народу” за образи (Відео)

“Батьківщинець” Кучеренко написав заяву на “слугу народу” за образи (Відео)

  • 7 Лютого, 2020
  • 745 Переглядів
  • 0

Нардеп від “Батьківщини” Олексій Кучеренко подав у поліцію заяву на депутата від “Слуги народу” Максима Ткаченка, який нецензурно висловлювався у його бік на засіданні Ради 6 лютого.

Про це Олексій Кучеренка написав на своїй сторінці у Facebook.

“Я завжди розумів, що таке старші і досвідчені колеги, що таке субординація і що таке людська мораль. Саме тому я подав заяву в поліцію з приводу сьогоднішнього інциденту з депутатом від “Слуги народу” і його хуліганської поведінки. Аналогічну заяву буде передано до Комітету з регламенту і депутатської етики. Ні Ткаченко і ніякий інший слуга не визначатимуть – кому бути чи не бути депутатом ВР України. Це право належить виключно народу України!”, – зазначив Кучеренко.

Разом з тим Кучеренко додав, що якщо на засіданні Ради 7 лютого Ткаченко з трибуни вибачиться перед ним особисто і в його особі перед усім “поколінням, яке він збирається відправити в утиль або в Трускавець”, то він відкличе свої заяви.

Якщо ж ні, то, за словами “батьківщинівця”, він гарантує “доведення наслідків цього неподобства до логічного кінця”

На засіданні 6 лютого, коли “Батьківщина” і “ОПЗЖ” блокували президію, Кучеренко попросив першого заступника голови Ради Руслана Стефанчука вгамувати “слугу народу”.

В цей час до “батьківщинівця” підійшов “слуга народу” Ткаченко і сказав, що його “час вийшов, їдьте додому, відпочивайте, їдьте в санаторій, у Трускавець”.

На це Кучеренко обізвав Ткаченка “клоуни малолітні”.

Це дуже образило “слугу народу”, і він сказав: “Щас за клоуна, б*ядь. За клоуна ви щас п**ди получите”.   

Нагадаємо, Верховна Рада розглянула 184 поправки до законопроєкту про впровадження ринку землі і решту продовжить розглядати в п’ятницю, 7 лютого.

Протягом всього вечірнього засідання на знак протесту на місці спікера у президії стояла лідерка “Батьківщини” Юлія Тимошенко.

Читайте також: “Слуга народу” блокував можливість Тимошенко голосувати

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE