Politerno > Тернопільщина > На Тернопільщині поліцейський кришує бізнес біглого регіонала

На Тернопільщині поліцейський кришує бізнес біглого регіонала

  • 18 Листопада, 2019
  • 14383 Переглядів
  • 0

На початку листопада поточного року ТСН відзняло репортаж про те, як мешканці Кременця в Тернопільській області страждають із-за постійного червоного снігопаду, який їм “забезпечує” місцевий елеватор. 

Люди відзначали, що він постійно гуде, а також до цього звуку додаються вібрації в будинках від фур із зерном. Міська дорога розбита вщент. Місцеві жителі вимагають налагодити роботу елеватора так, щоб з нього нічого не сипалося їм на голови.

Журналісти взяли інтерв’ю в так званого директора заводу В’ячеслава Грози. За його словами, підприємство сплачує щонайменше одинадцять мільйонів гривень в рік податку в місцеві бюджети.

Однак, керівник апарату Кременецької райдержадміністрації Світлана Федишина запевняє, що в районний бюджет ніяких надходжень від елеватора не було. У міськраді дали аналогічну відповідь. У Білокриницькій сільраді порахували, що всі надходження від елеватора за рік становлять менше 200 тисяч гривень.

То де ж гроші?

Відповідь ми знайшли у дописах жителів Кременеччини.

Так, на сайті спілки блогерів України читач Богдан Гопко повідомив, що “елеватор збудований на гроші регіоналів і належить реально колишньому міністру АПК при Януковичу – Присяжнюку, який зараз в розшуку. Гроза – смотрящий. А криша – поліцейський Володимир Ліснічук. Все зрозуміло?”

На іншому порталі “ОРД” ми знаходимо: “Працівник управління захисту економіки головного управління нацполіції в Тернопільській області Володимир Ліснічук (зараз він вже, здається, в управлінні стратегічних розслідувань (УБОЗі) прикриває протиправну діяльність елеватора в Білокриниці біля Кременця. Повністю його кришує. Допомагає в нарощуванні площ оброблюваних земель на території району. Недавно купив собі новий Лексус. Усі про це знають. І в поліції також. Начальник ВБ Джиджора особисто його кришував, недавно забрав його з собою до УБОЗу. Той елеватор взагалі-то належить колишньому міністру АПК часів Януковича. Тотальна корупція. Минула влада не прикрила, боялася. Ця може спробує”.

Джерела видання “Politerno” зазначають, що правоохоронець нещодавно придбав майже новий джип “Лексус”. Напевно, поліції підняли зарплати?

Якщо це правда, тоді може потрібно зателефонувати пану Президенту? 

Читайте також: Монетизація пільг: що робити тернопільським учасникам бойових дій

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE