Politerno > Тернопільщина > На Тернопільщині буде знищена партія нелегального алкоголю і сигарет вартістю 2,8 млн грн

На Тернопільщині буде знищена партія нелегального алкоголю і сигарет вартістю 2,8 млн грн

  • 2 Грудня, 2019
  • 1188 Переглядів
  • 0

За матеріалами кримінального провадження щодо незаконного обігу підакцизних товарів, яку розслідували співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Тернопільській області, суд визнав винним організатора незаконної діяльності, обрав йому міру покарання і прийняв рішення про знищення фальсифікату.

Про це інформує пресслужба ДФС.

Так, у рамках проведення операції “Акциз-2019” у фігуранта було вилучено 6 тис. 445 літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, у т.ч. під виглядом відомих іноземних марок, і 6 тис. 50 пачок тютюнових виробів під виглядом іноземних брендів без марок акцизного податку встановленого зразка загальною вартістю 2,8 млн грн.

За результатами розгляду вказаного кримінального провадження суд визнав фігуранта винним у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.1 ст.199, ч.1 ст.204 КК України, і призначив йому основне покарання у вигляді позбавлення волі на строк 3 роки 6 місяців із конфіскацією та знищенням вилученої підакцизної продукції.

На підставі ст.75 КК України обвинуваченого звільнено від відбування основного покарання з випробуванням, при цьому суд встановив 1 рік 6 місяців випробувального терміну.

Читайте також: “Стара мрія” Ігоря Сопеля: оточення втікача-олігарха посяде владні крісла у Тернопільській ОДА

Читайте Джерело: https://censor.net.ua/ua/n3162962

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE