Politerno > Україна і світ > Понад 400 ЖК в Україні відновили будівництво, в Тернополі більше 10 – Корисна карта

Понад 400 ЖК в Україні відновили будівництво, в Тернополі більше 10 – Корисна карта

  • 6 Травня, 2022
  • 1218 Переглядів
  • 0

Станом на початок травня в Україні будуються вже понад 400 житлових комплексів, 65 з них – в Києві, ще 45 – в Одесі. В Тернополі – більше 10.

Про це повідомляє ЛУН.

Відновили будівництво також в Дніпрі, Полтаві, Запоріжжі, Кременчуці, Черкасах, Умані. У західних областях зараз зводиться 245 ЖК. 

Побачити новобудови України, у яких відновилося будівництво, можна на інтерактивній Корисній карті ЛУН Місто

Щоб побачити, де знову почали працювати будівельні крани або завершують оздоблювальні роботи, треба відкрити Корисну карту і обрати шар “Будівництво житла”. Дані на карті постійно оновлюються.

Корисна карта ЛУН Місто була запущена у березні 2022, щоб допомогти українцям знайти аптеки, заправки, супермаркети, які працюють під час війни. 

Наприкінці квітня команда проєкту міських досліджень ЛУН Місто додала на карту шар Дерусифікація, де позначає перейменовані вулиці України. А нещодавно додала можливість перевірити наявність пального на заправках країни. 

Нагадаємо, під час війни в Україні, в той час як нація чинить героїчний опір російським загарбникам, Тернопільська міська рада оголосила тендер на будівництво багатофункціонального спортивного комплексу за адресою м. Тернопіль, вул. Львівська.

В окупованому Сорокіному на Луганщині окупанти почали примусово видавати “паспорти “ЛНР” українським громадянам переміщеним із нещодавно захоплених територій.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE