Politerno > Україна і світ > Рада достроково позбавила повноважень двох “слуг народу”

Рада достроково позбавила повноважень двох “слуг народу”

  • 3 Грудня, 2019
  • 976 Переглядів
  • 0

Верховна Рада підтримала дострокове припинення депутатських повноважень Олександра Кубракова та Олексія Кучера з фракції “Слуга народу”.

За припинення повноважень Кубракова проголосували 329 парламентарів, за Кучера – 338 депутатів.

Таке рішення Рада ухвалила у зв’язку з тим, що Олексій Кучер став головою Харківської обласної держадміністрації, а Олександр Кубраков очолив “Укравтодор”.

Як повідомляє ZN.UA:

Олексій Кучер у парламенті очолював підкомітет з питань організації та діяльності адвокатури, органів надання правової допомоги Комітету з питань правової політики. До обрання народним депутатом був адвокатом, зокрема, захищав фігурната “справи рюкзаків Авакова” Володимира Литвина. 

Олександр Кубраков до призначення головою “Укравтодору” керував сектором комунікацій і IT в Офісі ефективного регулювання (BRDO), який очолював Олексій Гончарук. 

Нагадаємо, 2 листопада в “Слузі народу” закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Богдана Яременка, який став учасником секс-скандалу, замінить Ліза Ясько. Про це повідомила заступник голови депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook. 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE