Politerno > Україна і світ > Яременка замінила Ліза Ясько: хто буде опікуватися зовнішніми зносинами України

Яременка замінила Ліза Ясько: хто буде опікуватися зовнішніми зносинами України

  • 2 Грудня, 2019
  • 2649 Переглядів
  • 0

У “Слузі народу” закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Богдана Яременка, який став учасником секс-скандалу, замінить Ліза Ясько. Про це повідомила заступник голови депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” Євгенія Кравчук на своїй сторінці у Facebook.

“Ми закінчили внутрішні праймеріз на посаду голови Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва. Нам пощастило з великою кількістю сильних кандидатів. Кожен, хто подав свою програму, достойний керувати комітетом, але вибрати потрібно когось одного. Консолідованим рішенням усієї нашої команди новим головою обрано Лізу Ясько”, – повідомила Кравчук.

За її словами, у “Слузі народу” розуміють, що керувати таким комітетом – “це не бонус і не нагорода, а серйозна відповідальність. Впевнені, що Ліза до неї готова”.

Нагадаємо, голова Комітету ВР з питань зовнішньої політики Богдан Яременко написав заяву про складення повноважень голови комітету.

Перед цим фракції політичних партій і Реді “Голос”, “Батьківщина” і “Європейська солідарність” закликали звільнити нардепа від “Слуги народу” Богдана Яременка з посади глави комітету з питань міжнародних зв’язків.

Читайте також: Яременко, Скороход, Поляков, Іванісов: чому “Слуга народу” почала сипатися так швидко?

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE