Politerno > Україна і світ > Після затримання Саакашвілі “слуга” Ясько зізналася, що вони пара – дружина Міхо кличе за нього на барикади. ВІДЕО

Після затримання Саакашвілі “слуга” Ясько зізналася, що вони пара – дружина Міхо кличе за нього на барикади. ВІДЕО

  • 1 Жовтня, 2021
  • 1028 Переглядів
  • 0

Після новини про затримання в Грузії Михайла Саакашвілі народна депутатка від “Слуги народу” Єлизавета Ясько заявила, що вона і грузинський політик – пара.

У своєму Фейсбуці увечері 1 жовтня, Ясько закликала українські відомства захистити коханого, супроводивши пост спільним відео з Саакашвілі.

“Ми записали це відео до від’їзду Михайла в Грузію. Про те, що ми разом. Про те, що любимо один одного і підтримуємо. Любов і боротьба за свою державу – це благородна справа! І я підтримую його боротьбу. Тому що тільки справжні борці з таким великим серцем і любов’ю до своєї держави можуть змінити світ! Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Тому вчинила б так само за Україну”, – запевнила 30-річна нардепка.

Потім вона звернулася до Міністерства закордонних справ України, Офісу президента, посольства України в Грузії, постійних представництв України при ООН та Раді Європи, посольств США в Києві і Тбілісі, а також особисто до Володимира Зеленського та Дениса Шмигаля з проханням захистити Саакашвілі як громадянина України.

“Люблю”, – завершила послання молода депутат.

Що стосується ролика, то в ньому Саакашвілі на трьох мовах (грузинською, українською та англійською) повідомляє, що живе з Ясько, тоді як сама вона мовчить і посміхається.

“Я думаю, що потрібно оголосити, що ми разом і закохані одне в одного, і що у нас спільне життя. Хочу всім побажати щастя”, – сказав екс-президент Грузії, який поки ще вважається чоловіком 52-річної громадянки Нідерландів Сандри Рулофс, в шлюбі з якою у нього двоє синів – 16-річний Ніколоз і 21-річний Едуард.

“Ми записали це відео до від’їзду до Грузії. Про те, що Грузія і Україна разом. Ми домовилися, що в разі затримання опублікуємо це відео. Я і Ліза разом. Україна підтримує Грузію! Все буде добре! Боротьба за свободу”, – написав Саакашвілі в коментарі до відео.

“Хочемо всім побажати щастя і хотіли б, щоб всі з розумінням поставилися до нашої ситуації і побажали б щастя нам”, – сказав Саакашвілі, зазначивши англійською мовою, що сподівається перемогти в боротьбі.

Своєю чергою, дружина затриманого в Грузії колишнього президента республіки Михайла Саакашвілі Сандра Рулофс залишила в соціальній мережі полум’яне відозвернення до його прихильників.

Публікація з’явилася приблизно в один час з відеороликом, на якому політик, перебуває поруч з українським нардепом Лізою Ясько повідомляє, що живе з нею.

Відео опублікуване в соціальній мережі Facebook відразу після затримання Міхо – о 20.11 по Києву у Лізи і о 20.25 у Міхо.

Пост все ще дружини політика Сандри Рулофс також опублікований в Фейсбуці рівно між цими публікаціями – в 20.19.

“Він дотримав своєї обіцянки! Приїхав благополучно, пройшов всю країну, щоб дізнатися, що робити з усім цим, і наочно показав справжнє обличчя уряду і системи. Завтра ви оціните його героїчну і геніальну поведінку – на кожному референдумі! Міша – переможець!” – з ентузіазмом написала Рулофс.

Дружина політика вжила слово “референдум”, тому що саме так називають місцеві вибори в Грузії 2 жовтня представники опозиційних партій і Саакашвілі, який є неформальним лідером партії “Єдиний національний рух”.

На їхню думку, якщо правляча партія “Грузинська мрія” набере менше 43% голосів виборців, “референдум” повинен стати поштовхом для призначення дострокових парламентських виборів.

Нагадаємо, Михеїл Саакашвілі пообіцяв у день виборів, 2 жовтня, приїхати до Грузії, де йому загрожує арешт, та оприлюднив квиток на літак на цю дату.

Втім, 1 жовтня Саакашвілі записав відео нібито з Батумі, заявивши, що вже приїхав у Грузію. Зйомка ведеться в темний час доби і визначити по відео, чи дійсно це Батумі, неможливо. Представники “Єдиного національного руху” заявили, що він справді у Грузії, та пообіцяли, що Саакашвілі з’явиться на публіці 2 жовтня, щойно закриються виборчі дільниці.

Згодом прем’єр Грузії Іраклій Гарібашвілі заявив про затримання експрезидента Михеїла Саакашвілі.

Експрезидент Грузії Міхеіл Саакашвілі за кілька хвилин до затримання закликав своїх прихильників боротися до останнього.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE