Politerno > Україна і світ > “Ми його покажемо”: Саакашвілі у Грузії, його однопартійці розповіли про плани щодо нього

“Ми його покажемо”: Саакашвілі у Грузії, його однопартійці розповіли про плани щодо нього

  • 1 Жовтня, 2021
  • 471 Переглядів
  • 0

У п’ятницю, 1 жовтня, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі записав відео нібито з Батумі, заявивши, що вже приїхав у Грузію. 

Зйомка ведеться в темний час доби і визначити по відео, чи дійсно вона відбувається в Батумі, неможливо.

Як повідомляє “Новости-Грузия“, один з членів “Єдиного національного руху” Мурман Думбадзе заявив, що експрезидент Грузії з’явиться на публіці увечері 2 жовтня, щойно в країні завершиться голосування на місцевих виборах.

“Його чекає уся Грузія і завтра о восьмій годині і п’ять хвилин ми офіційно покажемо Михеїла Саакашвілі”, – сказав Думбадзе, зазначивши, що зараз експрезидент “у жодному разі не повинен з’являтися”, – зазначив Думбадзе.

“Він у Грузії. В ці хвилини він знаходиться у Батумі. Він зробив серйозну заяву, він дотримався своєї обіцянки (приїхати до Грузії – ред.)”, – цитує його інформагентство. 

Як відомо, Михеїл Саакашвілі пообіцяв у день виборів, 2 жовтня, приїхати до Грузії, де йому загрожує арешт, та оприлюднив квиток на літак на цю дату. 

Депутат Ніка Оболадзе від грузинської партії “Єдиний національний рух”, засновником якої є Саакашвілі, заявив, що колишній президент дійсно прибув до Грузії.

Спікер парламенту Грузії Каха Кучав назвав інформацію про повернення Михеїла Саакашвілі “несерйозною” та закликав ЗМІ утриматися від “поширення неправдивої інформації”.

Саакашвілі не був у Грузії відтоді, як завершилась його друга президентська каденція, проживаючи у Європі, США та в Україні. Зараз Саакашвілі є громадянином України. 

Нагадаємо, як заявив голова виконавчого комітету Національної ради реформ України Міхеіл Саакашвілі, докази СБУ і прокуратури у справі Семена Семенченка видаються непереконливими.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE