Politerno > Україна і світ > Луценко дав “велике інтерв’ю” Джуліані – говорив і про Йованович

Луценко дав “велике інтерв’ю” Джуліані – говорив і про Йованович

  • 5 Грудня, 2019
  • 1154 Переглядів
  • 0

Екс-генпрокурор Юрій Луценко в інтерв’ю заявив, що колишній посол США в Україні Марі Йованович у свідченнях під присягою у Конгресі в рамках розслідування імпічменту Дональда Трампа казала неправду.

Про це повідомив телеканал One America News Network у Твіттері.

“Записали велике інтерв’ю із Юрієм Луценком у Будапешті. Колишній генпрокурор України Луценко: посол Йованович збрехала під присягою американському народу у справі Адама Шиффа про імпічмент”, – йдеться у твітті.

Джуліані робить документальний серіал для кишенькового телеканалу республіканців OANN. У третій серії покажуть його інтерв’ю з Луценком.

Нагадаємо, післявчора та учора особистий адвокат президента США Руді Джуліані зустрічався з екс-генпрокурорами Юрієм Луценком та Віктором Шокіним, а також прокурором Костянтином Куликом нібито в рамках створення документального серіалу.

Також ми повідомляли, що екс-посол США в Україні Марі Йованович 15 листопада під час відкритих слухань у Палаті представників США в рамках розслідування імпічменту президента Дональда Трампа заявила, що ніколи не давала вказівок генпрокурору Юрію Луценку щодо людей, проти яких необхідно проводити розслідування в Україні.

У свою чергу колишній генпрокурор України Юрій Луценко звинуватив експосла США в Україні Марі Йованович у брехні під присягою.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE