Politerno > Україна і світ > Зеленський хоче відновлення відносин з Росією – Медведєв

Зеленський хоче відновлення відносин з Росією – Медведєв

  • 5 Грудня, 2019
  • 1008 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський хоче відновлення відносин з Росією і миру в Україні.

Про це прем’єр-міністр РФ Дмитро Медведєв заявив російським телеканалам, повідомляє ТАСС.

“Очевидно, нинішній президент хоче домовитися з ключових питань розвитку своєї країни, і з Росією в тому числі, щоб мир був, щоб відновилися на більш високому рівні торгово-економічні відносини. Питання в тому, чи вийде у нього… Найголовніше, я про це сказав відразу ж після його обрання, щоб у нього вистачило сили духу, мужності протистояти цілому ряду деструктивних тенденцій, які в Україні сформувалися в політичному істеблішменті, в окремих шарах і колах, а іншими словами, протистояти такому “шаленого націоналізму “і бажанням все перевернути з ніг на голову у взаєминах з Росією”, – заявив Медвєдєв.

Крім того, під час зустрічі Медведєв заявив, що Росія має зберегти інтеграцію в Білорусь. При цьому російський прем’єр розуміє, що будь-яка інтеграція – це часткове зменшення суверенітету, але додав, що Білорусі не варто боятися. “Ми теж свій суверенітет частково зменшили, коли об’єдналися в Євразійський союз”, – сказав Медведєв.

Нагадаємо, команда президента Володимира Зеленського планує провести конституційну реформу і продовжити закон “про особливий статус” після Нормандського саміту.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE