Politerno > Україна і світ > З якою бомбезністю “Слуги” проведуть новорічний корпоратив

З якою бомбезністю “Слуги” проведуть новорічний корпоратив

  • 13 Грудня, 2019
  • 1047 Переглядів
  • 0

Фракція “Слуги народу” проведе новорічний корпоратив за гроші спонсорів. Про це заявив глава партії “Слуга народу” Олександр Корнієнко. Як повідомляється, проходити вечірка буде в одному з найдорожчих київських нічних клубах – CHI. Корнієнко каже, що корпоратив обійдеться в 1 млн гривень.

Давайте порахуємо, – пише на своїй сторінці політик Борислав Береза. “250 слуг з дружинами та чоловіками, 100 кабмінівських зі своїми половинками і 100 опешних теж не по-одиночці. Разом від 900 до 1000 чоловік, по мінімуму. І на це 1 млн гривень? Смішно. З огляду на цінник і пафос CHI, то “слугам” вистачить на салатик, мінералку і солодке. Але вже без шоу-програми без алкоголю. І все це на новорічний корпоратив? Цікаво, а “слуги” можуть хоча б не брехати? Або ця інформація розрахована на ідіотів?

За словами Корнієнка, фінансувати вечірку будуть спонсори партії, тобто підприємці, які жертвують партії фінанси на їх роботу. Тут все зрозуміло. Вірю. Про конверти ми все пам’ятаємо. А корпоратив “Слуги” відпрацюють на 100%. Відпрацюють або ще одним законом про напівпровідниках, або поправочки про енергоносіях, або проголосують за закон про землю в потрібній редакції. Але кожні 100 грам вискаря і кожен шматочок фуа-гра “слуги” якісно відпрацюють своїм справжнім господарям. Тому що кінець епохи своєї бідності вони наближають, як можуть.

Вся ця інформація виглядає дуже пікантно при обліку, що журналісти з Бігус.інфо опублікували розслідування, де розповіли, що правоохоронці під час одного з обшуків знайшли друку всіх цих різних фірм-спонсорів в одній квартирі. І знайшли їх ні в кого-небудь, а у помічника … Мангера. Так що там зі справою Гандзюк? Або корпоратив все спише? Або не тільки корпоратив?”

Про талант брехати і не червоніти, – підсумовує Борислав Береза.

Читайте також: У присутності президента назвали добробатів вбивцями – Москва сміється в кулачок

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE