Politerno > Україна і світ > РПЦ “оцінило” роботу українських спецслужб

РПЦ “оцінило” роботу українських спецслужб

  • 13 Грудня, 2019
  • 1039 Переглядів
  • 0

Один з найвідоміших священиків Російської православної церкви протоієрей Всеволод Чаплін вразив соціальні мережі своєю заявою про те, що в санкціях проти Росії винна “ефективна робота українських спецслужб”. Про це Чаплін написав на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter і викликав справжній резонанс у користувачів.

Чаплін повідомив, що відсторонення Росії від Олімпійських ігор на 4 роки стало результатом тонкої роботи спецслужб України, які таким чином помстилися Москві за окупацію Криму і Донбасу. На думку Чапліна, ще однією вагомою причиною України підірвати російський спорт санкціями став арешт українських судів в кінці 2018 року.

“Відсторонення Росії від Олімпійських ігор на 4 роки – результат тонкої і ефективної роботи українських спецслужб. Це помста України за Крим, Донбас і арешт українських судів в кінці 2018 року”, – написав Чаплін.

При цьому російські користувачі соціальних мереж вражені заявою і розкритикували священика.

Нагадаємо, Всесвітнє антидопінгове агентство (WADA) на 4 роки відсторонило Росію від абсолютно всіх великих міжнародних змагань, включаючи Олімпіади та чемпіонати світу. Більш того, тепер Росія на 4 роки відсторонена від можливості приймати чемпіонати світу та подавати заявки на їх проведення.

Читайте також: РПЦ на 99% контролюєтся спецслужбами Росії – розвідка

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE