Politerno > Україна і світ > Росія зняла санкції з соратників Медведчука і заборонила українські клізми

Росія зняла санкції з соратників Медведчука і заборонила українські клізми

  • 17 Грудня, 2019
  • 905 Переглядів
  • 0

Російський уряд зняв санкції з гендиректора телеканалу “112 Україна” Єгора Бенкендорфа і депутата від ОПЗЖ Юлія Іоффе, але вніс ще дев’ять українців до санкційного списку. Окрім того доповнено перелік заборонених до ввезення з України товарів. 

Про це повідомляє російський офіційний інтернет-портал правової інформації.

Рішенням російського уряду вносяться зміни до попередньої постанови про виконання указу президента РФ Володимира Путіна “про застосування спеціальних економічних заходів у зв’язку з недружніми діями України”.

У список внесені: Володимир Босенко, Олег Бриндак, Олександр Іваницький, Олександр Іванов, Андрій Іванов, Валерій Мігалат’єв, Дмитро Танцюра, Олександр Шеремет, Юрій Шумахер.

При цьому зі списку прибрали гендиректора телеканалу “112 Україна” Єгора Бенкендорфа  і депутата від партії “Опозиційна платформа – За життя” Юлія Іоффе.

Іншим рішенням уряд РФ вніс зміни до постанови про заборону на ввезення в Росію вироблених або таких, що переміщуються через Україну, товарів.

Під заборону потрапили: кукурудзяний крохмаль, глюкоза і фруктоза, медичні повітроводи і трубки, грілки, клізми, катетери, кровоспинні джгути і інші вироби медичного призначення, радіатори та котли центрального опалення, частини рідинних насосів.

Читайте також: Клюєви і Ахметов в обхід санкцій зберігають контроль над бізнесом в Криму

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE