Politerno > Україна і світ > Луценко в компанії прокурорів відмітив 55-річчя в ресторані фігуранта кримінальної справи – “Схеми”

Луценко в компанії прокурорів відмітив 55-річчя в ресторані фігуранта кримінальної справи – “Схеми”

  • 18 Грудня, 2019
  • 1504 Переглядів
  • 0

Екс-генпрокурор Юрій Луценко відсвяткував своє 55-річчя в італійському ресторані з працівниками прокуратури.

Про це йдеться у повідомленні програми “Схеми: корупція в деталях” на Facebook-сторінці.

“Ексгенпрокурор винайняв італійський ресторан Vino e Cucina у центрі столиці, який повністю закрили для нього від інших відвідувачів (чого цей заклад, як нам там сказали, зазвичай не робить)”, – інформують журналісти.

Відзначається, що даний ресторан належить столичному бізнесмену, у минулому раднику глави АП Бориса Ложкіна Михайлу Бейліну.

Наразі НАБУ і САП підозрюють Бейліна в участі в корупційній схемі на “Укрзалізниці”, якою нанесли збитків мінімум на 20 мільйонів гривень. 

Привітати VIP-іменинника прийшли низка його колишніх підлеглих, частина з яких досі працюють у прокуратурі.

Зокрема, серед гостей були донедавна прокурор Києва Роман Говда, екскерівник Генінспекції Генпрокуратури Володимир Уваров, колишній начальник управління нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях ГПУ В‘ячеслав Свірець, ексначальник департаменту інформаційних технологій, документального та матеріально-технічного забезпечення Генпрокуратури Костянтин Моргун.

А також колишній начальник департаменту підтримання державного обвинувачення та представництва інтересів громадянина або держави в судах ГПУ Сергій Тимченко та Валерій Романов, який до вересня цього року очолював прокуратуру Запорізької області, а в листопаді отримав посаду начальника відділу нагляду за додержанням законів органами фіскальної служби управління нагляду у кримінальному провадженні прокуратури Запорізької області.

Відзначається, що гостей було значно більше, але частину з них журналісти поки не впізнали.

Нагадаємо, екс-генпрокурор Юрій Луценко в інтерв’ю Рудольфу Джуліані заявив, що колишній посол США в Україні Марі Йованович у свідченнях під присягою у Конгресі в рамках розслідування імпічменту Дональда Трампа казала неправду.

Читайте також: ВР зняла недоторканність за законом “cлуг народу”, лише ускладнивши можливість слідчих дій щодо нардеів

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE