Politerno > Україна і світ > У Деркача документи з архіву російських спецслужб?

У Деркача документи з архіву російських спецслужб?

  • 18 Грудня, 2019
  • 1017 Переглядів
  • 0

В українського бізнесмена Віктора Пінчука спростували заяву позафракційного народного депутата Андрія Деркача щодо нібито підписаної Пінчуком агентурної записки з обов’язком служити Комітету державної безпеки СРСР.

Про це hromadske повідомили у Фонді Віктора Пінчука.

«Всі ці заяви без винятку є чистою вигадкою і провокацією, як проти Фонду, так і безпосередньо проти Віктора Пінчука», — повідомили у Фонді.

Під час пресконференції в «Інтерфакс.Україна» 17 грудня депутат Андрій Деркач оприлюднив нібито оригінал агентурної розписки, написаної українським бізнесменом Віктором Пінчуком про зобов’язання служити КДБ і Радянському Союзу.

«Я впевнений, не кожен бачив своїми очима підписку агента КДБ, а тим більше олігарха, який фінансово утримує Гілларі Клінтон, на виведені з українських банків гроші», — написав депутат.

Він уточнив, що, згідно з документом, Пінчук бере на себе зобов’язання служити Радянському Союзу і КДБ СРСР під агентурним псевдонімом «Валерій».

Нагадаємо, податкова звітність президента США Дональда Трампа за 2015 рік засвідчила, що його фонд фінансував український бізнесмен Віктор Пінчук. Зазначалося також, що Пінчук був і головним донором Фонду Клінтон.

Він наймав лобіста з добрими зв’язками задля організації зустрічей у Державному Департаменті, в той час, коли Гілларі Клінтон була Державним секретарем.

В інтернеті-просторі шириться думка про те, що таким чином Пінчука дискредитували в очах політикуму США, де він відомий як меценат, друг Сороса і прихильник демократів… Зробили це на прохання Джуліані після його зустрічі з Деркачем…

Скільки ще подібного компромату міститься на Луб’янці?
 
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE