Politerno > Україна і світ > ДБР обшукало офіс партії Порошенка – забрали монітори

ДБР обшукало офіс партії Порошенка – забрали монітори

  • 20 Грудня, 2019
  • 1462 Переглядів
  • 0

Зранку, 20 грудня, в офісі партії “Європейська солідарність” працівники Державного бюро розслідувань провели обшуки.

Про це повідомила пресслужба партії ЄС. 

“Сьогодні зранку невідомі у балаклавах заблокували роботу Відкритого офісу партії “Європейська Солідарність” за адресою вул. Лаврська, 16. Молодики спортивної статури із прихованими обличчями заблокували вхід на робочі місця і довго не представлялися. Врешті решт з’ясувалося, що ця “спецоперація” проводиться співробітниками Державного бюро розслідувань”, – заявили у партії екс-президента Петра Порошенка.

В “ЄС” назвали проведення обшуків політичним тиском і пов’язали це “із спробами влади звести рахунки із політичними опонентами, залякати опозицію, а також із намаганнями відволікти увагу суспільства від провалів на зовнішній арені та в економіці країни”.

Речниця ДБР Анжеліка Іванова зазначила в коментарі “Українській правді”, що обшуки проводилися “на території, де розташований офіс “Євросолідарності””. Мова йде про розслідування можливого зникнення носіїв, які містять секретну інформацію, з так званої ситуативної кімнати Адміністрації президента.

 “Зокрема там було вилучено одиниці техніки (монітори) в рамках досудового розслідування кримінального провадження по ситуаційній кімнаті. Вони будуть перевірені”,  – заявили в ДБР.

Нагадаємо, 20 грудня ДБР, за оперативного супроводу СБУ, провело обшуки у спортивному клубі “5 елемент”, кінцевими бенефіціарами якого є попередній президент Петро Порошенко та його соратник Ігор Кононенко. 

У той же час, в Одесі співробітники НАБУ обшукали приміщення телеканалу “Думская TV”, який пов’язують з народним депутатом фракції “Європейська солідарність” Олексієм Гончаренком.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE