Politerno > Україна і світ > На дні народження “директора Одеси” в Лондоні співали Земфіра і Мумій Троль (Фото)

На дні народження “директора Одеси” в Лондоні співали Земфіра і Мумій Троль (Фото)

  • 20 Грудня, 2019
  • 1089 Переглядів
  • 0

Так званий “смотрящим” за Одесою Володимир Галантерник відзначив своє 50-річчя в елітному готелі Лондона під пісні Земфіри, Мумій Троля і Артура Пірожкова.

Про це пише журналістка Христина Бердинських.

“Знайти фотографії Галантерника – велика удача. Є лише 2-3 його фотографії в інтернеті (одна з них на головній – ред.). Але будь-який журналіст легко може знайти, де він святкував свій ювілей. Тому що гості його вечірки обожнюють сторіз в інстаграмі”, – зазначає вона.

Бердинских повідомляє, що на заході для Галантерника співали артисти з РФ Мумій Троль і Земфіра, а серед гостей було багато подруг дружини винуватця вечірки Наталії Зінько: “Наприклад, Ліза Ющенко, Тетяна Фукс і Ліза Наумова, дружина Ігоря Фрумана, фігуранта скандалу про імпічмент Трампа”.

Відбувалася подія, за словами журналістки, у Mandarin Oriental Hyde Park London: “Це шалено дорогий готель, номери в якому коштують від 600 до 5 тис. фунтів стерлінгів”.

“Ось так відгуляв своє 50-річчя колишній одеський ФОП Галантерник. Згідно з реєстраційним документом, ФОП Галантерник закрив лише кілька років тому. А в його офіційній власності була лише однокімнатна квартира в Одесі, яку він теж продав”, – резюмує Бердинских.

Переглянути цей допис в Instagram

Zemfira …. What else ?!!!! ♥️

Допис, поширений Арфуш Валид Harfouch (@arfush_walid)

Переглянути цей допис в Instagram

?

Допис, поширений Liza Yushchenko (@liza_u)

Як відомо, Володимира Галантерника за його вплив в Одесі часто в ЗМІ величають “смотрящим” за Одесою. 13 березня одеський проукраїнський активіст Михайло Кузаконь, який передав керівникам ГПУ, СБУ, МВС та Національної поліції повідомлення про злочини ОЗУ Галантерника, зокрема про напади і замахи на українських активістів, заявив, що проросійське організоване злочинне угруповання Володимира Галантерника готує в Одесі нову “русскую весну” і фактично створило “Одеську кримінальну республіку”.

Нагадаємо, у листопаді НАБУ провело обшуки в Одеській міській раді та елітному житловому комплексі GreenWood, який пов’язують із відомим одеським бізнесменом Володимиром Галантерником.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE