Politerno > Україна і світ > Зеленський знає, хто стоїть за провалом “грального закону” у ВР, де його монобільшість

Зеленський знає, хто стоїть за провалом “грального закону” у ВР, де його монобільшість

  • 20 Грудня, 2019
  • 1404 Переглядів
  • 0

Президент Володимир Зеленський дав зрозуміти, що рішення Кабміну про закриття гральних залів пов’язане із провалом законопроєкту про легалізацію грального бізнесу.

Про це йдеться на Facebook-сторінці Зеленського.

“Вчора Верховна Рада провалила ухвалення закону про легалізацію грального бізнесу. Ми знаємо, хто за цим стоїть. Не хочете грати за прозорими правилами? Не хочете працювати цивілізовано і платити в бюджет? Що ж, давайте по-іншому. Відсьогодні негайно закриваємо всі гральні зали. Думай…те”, – заявив Зеленський.

19 грудня Верховна Рада України відхилила у першому читанні та відправила на доопрацювання законопроект Зеленського про легалізацію грального бізнесу в Україні, який пропонував запровадити систему ліцензування діяльності у сфері азартних ігор із диференційованим розміром плати за ліцензії залежно від виду діяльності, а також жорсткі вимоги до стабільності та гарантування виплат виграшів.

Водночас уже у п’ятницю, 20 грудня, Кабінет міністрів постановив закрити всі гральні заклади в Україні. Вони мають припинити функціонування з 16:00 20 грудня 2019 року.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE