Politerno > Україна і світ > У грудні лише двоє депутатів відвідали всі засідання Ради, а троє не прийшли на жодне — КВУ

У грудні лише двоє депутатів відвідали всі засідання Ради, а троє не прийшли на жодне — КВУ

  • 23 Грудня, 2019
  • 718 Переглядів
  • 0

Упродовж грудня 8 народних депутатів пропустили 90% голосувань Верховної Ради, із них троє — не проголосували жодного разу за місяць.

Про це повідомляє громадська організація «Комітет виборців України» (КВУ).

За даними електронної системи Ради, жодного разу у грудні не проголосували Любов Шпак («Слуга Народу»), Роман Іванісов (позафракційний) та Віталій Данілов («Батьківщина»). Усі троє не були зареєстровані на засіданнях Ради впродовж місяця.

Також у списку депутатів, які майже не голосували: Антон Яценко («За майбутнє»), взяв участь в 0,19% голосувань; Вадим Столар (ОПЗЖ) — 7%; Ігор Палиця («За майбутнє») — 9%; Олександр Абдуллін («Батьківщина») —9%; Андрій Деркач (позафракційний) — 9%.

Ще 51 народний депутат взяв участь лише в половині голосувань Верховної Ради. Водночас двоє народних депутатів взяли участь в усіх голосуваннях Ради у грудні. Це Руслан Князевич із «Європейської солідарності» та Олександр Бакумов зі «Слуги Народу». Ще 21 політик взяв участь в 98-99% голосувань.

Читайте також: Закон від “Слуги народу” “цементує” недоторканність нардепів і посилює вплив генпрокурора

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE