Politerno > Україна і світ > Будівлю Верховної Ради ремонтуватиме фігурант розслідування про привласнення грошей

Будівлю Верховної Ради ремонтуватиме фігурант розслідування про привласнення грошей

  • 25 Грудня, 2019
  • 802 Переглядів
  • 0

Капітальний ремонт аварійної будівлі Верховної Ради в центрі Києва проведе “Будівельна компанія “Укрінтербуд” за 102 мільйони гривень. Вона раніше фігурувала у кримінальному провадженні щодо привласнення бюджетних коштів.

Про намір укласти договір з цією компанією зазначено на порталі публічних закупівель Prozorro.

Будівельна компанія “Укрінтербуд” проведе ремонт будівлі на провулку Рильському, 8 площею в 1,5 тисячі квадратних метрів. За 102 мільйони гривень компанія повинна до кінця 2020 року замінити ліфт, утеплити та відремонтувати підлогу, вікна, двері, фасади, дах та інженерні мережі, а також встановити протипожежні та охоронні системи.

Цікаво, що фірма запропонувала найвищу вартість своїх робіт. Конкуренти “Укрінтербуду” пропонували відремонтувати будинок за 85-100 мільйонів гривень.

Компанія фігурувала у розслідуванні поліції Дніпропетровської області. Про це зазначено в  ухвалі Центрально-Міського районного суду Кривого Рогу від липня 2019 року.  За версією слідчих, “Укрінтербуд” підробляла документацію щодо ремонту їдальні у військовому містечку. Правоохоронці вважають, що компанія привласнила 1,4 мільйона гривень бюджетних коштів.

Читайте також: ВР закупила товарів на 13,8 млн грн у фірми-фігуранта розслідування ДБР

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE