Politerno > Україна і світ > Суд оголосив вирок і відпустив з-під варти “харківських терористів”

Суд оголосив вирок і відпустив з-під варти “харківських терористів”

  • 28 Грудня, 2019
  • 926 Переглядів
  • 0

Фрунзенський районний суд Харкова визнав винуватими і засудив обвинувачених у вибуху на мирній ході біля Палацу спорту в Харкові до довічного ув’язнення та відпустив під особисте зобов’язання.

За даними “Громадського”, суд засудив до довічного ув’язнення з конфіскацією майна Володимира Дворнікова, Віктора Тетюцького та Сергія Башликова.

Також Дворнікову, Тетюцькому та Башликову змінили запобіжні заходи з арешту на особисте зобов’язання, адже вони входять до списків на обмін утримуваними особами.

Нагадаємо, 22 лютого 2015 року поблизу Палацу спорту в Харкові під час формування колони для проведення ходи з нагоди річниці перемоги Революції гідності стався вибух. Унаслідок теракту на місці загинули двоє людей, були поранені ще 11. Згодом двоє поранених померли в лікарні. Серед загиблих — школяр Данило Дідик.

26 лютого 2015 року співробітники СБУ за підозрою у вчиненні теракту затримали трьох жителів Харківщини — Володимира Дворникова, Віктора Тетюцького та Сергія Башликова. Усім трьом оголосили про підозру за статтями “терористичний акт”, “незаконне поводження зі зброєю”.

Трьох обвинувачених у теракті в Харкові біля Палацу спорту у 2015 році можуть включити у список для обміну на українців, незаконно утримуваних у в’язницях ОРДЛО і на території РФ.

26 грудня прокурор Володимир Лимар просив суд відпустити з-під варти трьох обвинувачених у теракті  – Сергія Башликова, Володимира Дворнікова та Віктора Тетюцького – бо Росія включила їх у список на обмін. Обвинувачення просило суд звільнити усіх трьох з-під варти під особисте зобов’язання.

Читайте також: “Свободівця”, який побився зі “слугу народу” Богданцем, відправили під нічний домашній арешт

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE